Praktische informatie

Als  je een dag naar Drouwenerzand Attractiepark gaat hoef je geen tassen 'vol' eten mee te nemen, de entree is namelijk ALTIJD inclusief vers fruit,  belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade èn softijs! Handig toch? Dat je niet steeds je portemonnee hoeft te pakken.

En is één dag te kort, dan heeft Drouwenerzand ook overnachtingsmogelijkheden:


Kortingsbon

Download de > Drouwenerzand kortingsbon < € 1,00 p.p. van 2019.
Kortingsbonnen zijn alleen geldig op de reguliere entree, een combinatie van kortingen is niet mogelijk.

Online tickets
Online tickets koop je via onze site met > korting <.  Online tickets dien je uit te printen (voorkeur) en mee te brengen bij je bezoek of je kunt ze tonen op je mobiele telefoon. Let op: maak GEEN foto van het ticket op het beeldscherm, dat is niet scanbaar.

Keuken (allergenen, dieet, vegetarisch etc.)

 • Er is een deskundige kok aanwezig m.b.t. diëten (wel graag vooraf melden). Standaard hebben we glutenvrije snacks, deze worden op een aparte plek in de keuken bereid.
 • Voor onze vegetarische gasten ligt er een passend alternatief bij het buffet.
 • Dient u rekening te houden met een allergie? Kijk dan op onze > allergenenlijst < voor meer informatie. Raadpleeg altijd nog even de actuele flyer in het park tijdens uw bezoek en bespreekt u de allergie even met een keukenmedewerker.
 • We serveren het gehele seizoen vegetarische soep.
 • Tijdens de Halloweendagen serveren wij naast de vegetarische soep ook zelfgemaakte snert met biologisch vlees.
 • We hebben varkensvlees vrije snacks, aan te geven bij de keuken.

Roken 
Als u wilt roken kan dit in de aangegeven rookzone en buiten het park.

Souvenir
Souvenirwinkel met o.a.: souvenirs, ansichtkaarten, leesartikelen, frisdrank en snoep.

Honden/ huisdieren
Honden en andere huisdieren zijn helaas niet toegestaan, m.u.v. geleidehond.

Autisme
Drouwenerzand Attractiepark is een autismevriendelijk park, wanneer je je autipas aan ons ons laat zien mag je via de uitgang (met één begeleider) in de attractie stappen.

Verder:
Het is niet toegestaan drink- en etenswaren uit ons aanbod mee te nemen buiten het park, het kan voorkomen dat u bij het verlaten van het park verzocht wordt de inhoud van uw tas te laten zien.

 • Baby verschoningsruimte aanwezig.
 • Invalidentoilet aanwezig.
 • E.H.B.O. ruimte aanwezig.
 • Kinderstoelen aanwezig.
 • Omroepsysteem aanwezig.
 • Magnetron voor het opwarmen van babyvoeding aanwezig.
 • Kluisjes voor uw handbagage aanwezig.
 • Betalingsmogelijkheden kassa: contant, pin, credit card.
 • Bushalte 50 meter van het park.

Op minder drukke dagen kan het voorkomen dat een medewerk(st)er 2 attracties bedient, wij vragen hiervoor uw begrip. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit bij de betreffende attractie aangegeven.

Bij Drouwenerzand Attractiepark wordt bij elke attractie duidelijk aangegeven vanaf welke lengte kinderen met- of zonder begeleiding de attractie mogen betreden. Het pretpark heeft veiligheid zeer hoog in het vaandel en zal hier dus goed (en streng) op toezien.

Voor ieders veiligheid kan het voorkomen dat er door een storing of reparatie een attractie van Drouwenerzand Attractiepark tijdelijk wordt stilgezet. Wij vragen hiervoor uw begrip en kunnen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. U kunt in dit voorkomend geval geen aanspraak maken op restitutie of andere compensatie.

Drouwenerzand Attractiepark besteedt veel tijd en aandacht aan het actueel houden van de site. Desondanks kan het voorkomen dat er informatie gegeven wordt die intussen niet meer van toepassing is, wij doen uiteraard ons uiterste best om dit te voorkomen maar mocht u iets opvallen wilt u ons hiervan dan op de hoogte brengen. Voor eventuele foutieve vermeldingen op de website kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.

Drouwenerzand Attractiepark is niet verantwoordelijk voor informatie op andere sites die betrekking hebben op Drouwenerzand Attractiepark.

Bereikbaarheid Drouwenerzand: kijk op onze routeplanner.

Leuke links:
www.robinhoodribhouse.nl
(Ribhouse met heerlijke specialiteiten van de grill, salades en vegetarische gerechten, gelegen naast het Attractiepark)

www.kwartjesberg.nl
groepsaccommodatie met Green Key, naast Drouwenerzand Attractiepark dus ook vlakbij: Boomkroonpad, natuurgebied Drouwenerzand, Hunebed Informatie Centrum, 'T Nije Hemelriek. Tal van mogelijkheden voor je schoolreis, familiereunie of cursusdagen.

www.mooiplekkie.nl
(groepsaccommodatie Hondelhoeve te Eext)

www.freizeitparks.de

www.uitzinnig.nl

ARRANGEMENTEN
€ 8,50 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor een onvergetelijke schoolreis van groep 3 t/m 8 dus!
€ 8,50 - € 15,50 p.p.
KINDERFEESTJES
Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen iets lekkers!
€ 12,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!
Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief