E-TICKETS
 
Het voordeligste pretpark van Europa!
€15,50
INCLUSIEF ETEN EN DRINKEN!
E-TICKETS
Het voordeligste pretpark van Europa!
€15,50
INCLUSIEF ETEN EN DRINKEN!
Het voordeligste pretpark van Europa!
E-TICKETS
€15,50
INCLUSIEF ETEN EN DRINKEN!
NIEUWS:
Halloween decoraties | Win jij 2 Halloween vrijkaarten? | 'Hitteprotocol' voor de pony's | Stemmen Leukste uitje Drenthe 2023

Helaas... het Attractiepark is vanaf maandag 31 oktober gesloten.
(tot en met 1 april 2023)

Bedankt voor jullie komst, gezelligheid en enthousiasme, graag tot in 2023!

Wil je er binnenkort nog even tussenuit? Drouwenerzand Vakantiepark heeft veel verschillende overnachtingsmogelijkheden,er zit vast iets leuks voor je bij!

OPENINGSTIJDEN
Check voor je bezoek de openingstijden.
ENTREEPRIJZEN
Bij Drouwenerzand geniet u ALTIJD van de all-in formule! In combinatie met de voordelige entreeprijzen, het ideale uitje voor het hele gezin!
NIEUWS
Hier lees je het laatste nieuws van zowel Drouwenerzand Attractiepark als Drouwenerzand Vakantiepark.
SCHOOLREIS
Reserveer je onvergetelijke all-in schoolreis voor slechts € 8,95 p.p.! Onvoorziene omstandigheden? Wijzigen en annuleren kan tot op de dag van aankomst.
KINDERFEESTJE
Vier je kinderfeestje bij Drouwenerzand, vanaf € 8,95 p.p. all-in!
GROEPSUITJE
Gezellig met een groep op stap? Slechts € 13,00 p.p. all-in!
PLATTEGROND
Ben je benieuwd 'welke attractie waar' te vinden is? Kijk dan op de plattegrond, daar worden alle attracties, terrassen, toiletten etc. weergegeven.
PRAKTISCHE INFORMATIE
Ben je je aan het oriënteren? Hier vind je onze praktische informatie zodat je vooraf goed op de hoogte bent.

Attractiepark
Het bijzondere aan Drouwenerzand Attractiepark is dat je na binnenkomst onbeperkt gebruik kunt maken van alle speeltoestellen, attracties en kunt genieten van vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, koffie, thee, limonade én softijs! Dit zit allemaal en altijd bij de entreeprijs inbegrepen. De attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. De grote variatie in attracties en speeltoestellen bezorgen kinderen en volwassenen een fantastische dag uit. Wil je 'over de kop'? Dat kan: ga in de Para Jump en de wereld ziet er ineens heel anders uit. Liever niet zo heftig? Kan ook hoor: spring in de Dumbo en bepaal zelf hoe hoog je gaat. Wil je loeihard in de rondte, pak dan snel de XLR8 (die gaat echt superrrrr snel!) of ren naar de Break Dance. Ben je die snelheid 'niet zo nodig' dan ga je lekker toeren in de Oldtimerbaan of geniet je van de prachtige dieren in de Carrousel. Of kinderen nu alleen in de attractie gaan of gezellig samen met vriend(in) of (groot) ouder, er is keuze genoeg! Een heerlijke plek voor één van de leukste schooldagen van het jaar: schoolreis! Tot en met groep 8 zal zich opperbest vermaken, van speeltoestellen en rustige attracties tot stoere attracties zoals de XLR8, Para Jump en Freak Out! Vier je je kinderfeestje bij Drouwenerzand, dan krijg je een kadootje bij binnenkomst en als je een maand voor- of na je verjaardag je feestje bij ons viert, geniet je als jarige van gratis entree! (kijk wel even naar de voorwaarden) Een groepsuitje regelen is vaak een 'heel gedoe', bij Drouwenerzand niet. Groepen vanaf 20 personen genieten van een groepskorting én de all-in formule, zo heb je alles in één keer geregeld.

Vakantiepark
Naast het all-in Attractiepark heeft Drouwenerzand ook een Vakantiepark. Hier kun je eindeloos genieten in een werkelijk prachtige boomhut, stoere kasteel- of saloonlodges, gave glamping tenten, vakantiehuis, hotel of op de camping met een eigen kampeermiddel (met prachtig nieuw privé sanitair!). Vrijwel altijd zit de entree tot het Attractiepark bij de huur inbegrepen. 

Drenthe
Als je aan Drenthe denkt, denk je aan hunebedden, bos, heide, fiets- en wandelpaden. Maar zoals je ziet heeft Drenthe nog veel meer: waaronder Drouwenerzand Attractiepark én Vakantiepark. Geniet op de prachtige Hondsrug van de prachtige veelzijdige omgeving, de vele mogelijkheden en grote variatie die Drouwenerzand en Drenthe te bieden hebben.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief