NIEUWS
Overnachten gewoon mogelijk! | 2 Nieuwe attracties in 2021 | Halloweenteam | Halloween 2020 - 2021
BLIJF LEKKER SLAPEN IN ONS VAKANTIEPARK

In verband met corona dit jaar helaas geen Halloweendagen, maar....

in 2021 GEGARANDEERD SPECTACULAIRE HALLOWEENDAGEN!!

  • Altijd All-IN! 
  • Gemiddeld 9,1 voor prijs- kwaliteitsverhouding
  • Attracties voor het hele gezin
  • Gratis WiFi
  • Overzichtelijk pretpark
  • Avontuurlijk overnachten
FOTO'S

Tijdens de Land van ANWB verkiezing van 2019 werden we voor de vijfde(!) keer uitgeroepen tot het 'Leukste Uitje van Drenthe', met maar liefst een 9,18 op prijs- kwaliteitverhouding! In 2020 ontvingen we een mooie 3e prijs met maar liefst een 9, 21 op prijs- kwaliteitverhouding, hoger dan het landelijk gemiddelde.

Attractiepark
Het bijzondere aan Drouwenerzand Attractiepark is dat je na binnenkomst onbeperkt gebruik kunt maken van alle speeltoestellen, attracties en kunt genieten van vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, koffie, thee, limonade én softijs! Dit zit allemaal en altijd bij de entreeprijs inbegrepen. De attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. De grote variatie in attracties en speeltoestellen bezorgen kinderen en volwassen een fantastische dag uit. Wil je 'over de kop'? Dat kan: ga in de Para Jump en de wereld ziet er ineens heel anders uit. Liever niet zo heftig? Kan ook hoor: spring in de Dumbo en bepaal zelf hoe hoog je gaat. Wil je loeihard in de rondte, pak dan snel de XLR8 (die gaat superrrrr snel!) of ren naar de Break Dance. Ben je die snelheid 'niet zo nodig' dan ga je lekker toeren in de Oldtimerbaan of geniet je van de prachtige dieren in de Carrousel. Of kinderen nu alleen in de attractie gaan of gezellig samen met vriend(in) of (groot) ouder, er is keuze genoeg!Een heerlijke plek voor één van de leukste schooldagen van het jaar: schoolreis! Tot en met groep 8 zal zich opperbest vermaken, van speeltoestellen en rustige attracties tot stoere attracties zoals de XLR8, Para Jump en Freak Out! Vier je je kinderfeestje bij Drouwenerzand, dan krijg je een kadootje bij binnenkomst en als je een maand voor- of na je verjaardag je feestje bij ons viert, geniet je als jarige van gratis entree! (kijk wel even naar de voorwaarden) Een groepsuitje regelen is vaak een 'heel gedoe', bij Drouwenerzand niet. Groepen vanaf 20 personen genieten van een groepskorting én de all-in formule, zo heb je alles in één keer geregeld.

Vakantiepark
Naast het all-in Attractiepark heeft Drouwenerzand ook een Vakantiepark. Hier kun je eindeloos genieten in een boomhut (nieuw in 2019), kasteel- of salloonlodge (nieuw in 2019), glamping (nieuw in 2018), vakantiehuis, hotel of op de camping met een eigen kampeermiddel. Vrijwel altijd zit de entree tot het Attractiepark bij de huur inbegrepen. 

Drenthe
Als je aan Drenthe denkt, denk je aan hunebedden, bos, heide, fiets- en wandelpaden. Maar zoals je ziet heeft Drenthe nog veel meer: waaronder Drouwenerzand Attractiepark én Vakantiepark. Geniet op de prachtige Hondsrug van de prachtige veelzijdige omgeving, de vele mogelijkheden en grote variatie die Drouwenerzand en Drenthe te bieden hebben.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief