Kinderfeestjes

Voor elk feestje geldt:
  • De jarige is gratis!
  • Inclusief een kadootje voor de jarige.
  • Inclusief iets leuks of lekkers voor de jarige en zijn/ haar vriendjes en vriendinnetjes.
  • De jarige ontvangt bij binnenkomst een feestmuts zodat het voor iedereen duidelijk is dat hij/zij de jarige is, zo voel je je tijdens je feestje ook ècht jarig!
  • Minimaal 5 kinderen excl. de jarige (max. 15 kinderen)  en 1 tot 3 personen begeleiding.
  • Dit kinderfeestje is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd.
  • Komen jullie op de dag van het kinderfeestje met meer- of minder personen? Geen probleem, dit corrigeren we bij de kassa (uiteraard dien je wel altijd aan het minimale aantal personen te voldoen).

 

Kinderfeestje middagparty

maandag t/m vrijdag vanaf 13.00 uur

De hele middag rennen van attractie naar attractie en tussendoor genieten van een lekker ijsje, limonade en snack. Samen maken we er een geweldig kinderfeestje van!

Natuurlijk ook inclusief alle attracties, eten & drinken!
(niet mogelijk op: 29 maart, 1 april, 9, 10 en 20 mei, 30 oktober en alle schoolvakanties Noord Nederland en n.i.c.m. andere kortingen/ acties/ vrijkaart)

Knalfeest, dagelijks vanaf 10.00 uur

(maandag t/m zondag)

Kom ook met je vriendjes/ vriendinnetjes de hele dag spelen in het attractiepark! Dit kinderfeestje is dagelijks mogelijk. 

Wat een heerlijkheid; alle tijd om heerlijk te spelen, eten, drinken en smullen van ijsje!

(Knalfeest online tickets 6 juli t/m 1 september € 18,50 p.p.)

Natuurlijk ook inclusief alle attracties, eten & drinken!
(niet mogelijk op 20 en 21 april en op de Halloweendagen; 12, 19, 26, 30 oktober en 2 november en niet in combinatie met andere kortingen/ acties/ vrijkaart).

Niets leukers dan een kinderfeestje in een pretpark:

"Uit onderzoek blijkt dat gasten gemiddeld 36,97 kilometer rijden om een kinderfeestje bij Drouwenerzand Attractiepark te vieren." 

Handige wetenswaardigheden voor kinderfeestjes
ATTRACTIES EN SPEELTOESTELLEN
Gezellig met je vrienden en vriendinnen 'struinen' door het Attractiepark, op zoek naar de leukste (en stoerste) attracties! Kijk voor de voorpret welke attracties en speeltoestellen je kunt verwachten.
ALL-IN!
Zoals u weet is het eten en drinken bij de entreeprijs inbegrepen, ook bij de kinderfeestjes. De kinderen kunnen hun eten, drinken en ijsjes (wat ons betreft) halen wanneer ze willen, maar u kunt natuurlijk ook een etenstijd met ze afspreken. Wel zo gezellig!
Kinderfeestje organiseren, zo gepiept!
VEEL GESTELDE VRAGEN
Heb je iets niet kunnen vinden? Wellicht vind je hier het antwoord!
UITNODIGING
Geen tijd of inspiratie om zelf een leuke uitnodiging voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter te maken? Kies dan voor 'gemak' en print deze uitnodiging; leuk en snel klaar!
KINDERFEESTJE AFVINKLIJST
Kinderfeestje organiseren moeilijk? We hebben een zgn. 'afvinklijstje' gemaakt, dus dat is voortaan zo gepiept!

Op zoek naar een leuk adres voor je kinderfeestje in Drenthe? Drouwenerzand Attractiepark bezorgt jullie graag een onvergetelijke (mid)dag! Voor kinderen van 3 tot ca. 14 jaar is er meer dan voldoende te beleven: willen de kinderen 'over-de-kop', 'mega-snel' of 'super-hoog' het kan allemaal. Zijn er kinderen die het liever iets rustiger aan doen? Ook geen enkel probleem; ga dan lekker relaxed in een oldtimer, de piratenboot of zweefmolen. Met meer dan 20 attracties en speeltoestellen is het kinderfeestjes sowieso geslaagd! Nóg een gave bijkomstigheid is de all-in formule; voorbij de toegangspoort geniet iedereen onbeperkt van vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, diverse snacks, koffie, thee, limonade en ijs! 

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief
 
}