Kinderfeestjes

Voor elk feestje geldt:
  • De jarige is gratis!
  • Inclusief een kadootje voor de jarige.
  • Inclusief iets leuks of lekkers voor de jarige en zijn/ haar vriendjes en vriendinnetjes.
  • De jarige ontvangt bij binnenkomst een button zodat het voor iedereen duidelijk is dat hij/zij de jarige is, zo voel je je tijdens je feestje ook ècht jarig!
  • Minimaal 5 kinderen (excl. de jarige) en 1 tot 3 personen begeleiding.
  • Dit kinderfeestje is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Trick or Treat, vanaf 13.00 uur

Elke zondag in oktober, woensdag 12-, vrijdag 14-, vrijdag 21-, woensdag 26- en vrijdag 28 oktober kun je vanaf 13.00 uur je Halloween 'Trick-or-Treat kinderfeestje'* vieren. 

'Trick-or-Treat' langs zes speciale Halloween attracties en we vullen je Halloweentasje met iets lekkers.

I.v.m. grote belangstelling raden wij aan vooraf online te tickets te kopen.

* Het 'Trick or treat' kinderfeestje is dus niet op een Halloweendag, er lopen geen griezels en de Halloweenhuizen zijn niet geopend

Natuurlijk ook inclusief alle attracties, eten & drinken!
(niet mogelijk in combinatie met andere kortingen/ acties/ vrijkaart)

Kinderfeestje middagparty

maandag t/m vrijdag vanaf 13.00 uur

De hele middag rennen van attractie naar attractie en tussendoor genieten van een lekker softijsje, limonade en snack. Samen maken we er een geweldig kinderfeestje van!

! Dit Kinderfeestje is niet (meer) mogelijk op 12, 14, 21, 26 en 28 oktober, kies dan voor het Trick or Treat Kinderfeestje.

Natuurlijk ook inclusief alle attracties, eten & drinken!
(niet mogelijk op 15, 18 en 27 april, 26, 27 mei, 6 juni, 19 oktober alle schoolvakanties Noord Nederland en n.i.c.m. andere kortingen/ acties/ vrijkaart)

Knalfeest, dagelijks vanaf 10.00 uur

(maandag t/m zondag)

Kom ook met je vriendjes/ vriendinnetjes de hele dag spelen in het attractiepark! Dit kinderfeestje is dagelijks mogelijk. 

Wat een heerlijkheid; alle tijd om heerlijk te spelen, eten, drinken en smullen van softijsjes!

Natuurlijk ook inclusief alle attracties, eten & drinken!
(niet mogelijk op 23 en 24 april en op Halloweendag (8, 15, 19, 22 en 29 oktober en niet in combinatie met andere kortingen/ acties/ vrijkaart).

Niets leukers dan een kinderfeestje in een pretpark:

"Uit onderzoek blijkt dat gasten gemiddeld 36,97 kilometer rijden om een kinderfeestje bij Drouwenerzand Attractiepark te vieren." 

Vier je kinderfeestje in Drenthe, bij Drouwenerzand Attractiepark, succes gegarandeerd!

Handige wetenswaardigheden voor kinderfeestjes
ATTRACTIES EN SPEELTOESTELLEN
Gezellig met je vrienden en vriendinnen 'struinen' door het Attractiepark, op zoek naar de leukste (en stoerste) attracties! Kijk voor de voorpret welke attracties en speeltoestellen je kunt verwachten.
ALL-IN!
Zoals u weet is het eten en drinken bij de entreeprijs inbegrepen, ook bij de kinderfeestjes. De kinderen kunnen hun eten, drinken en ijsjes (wat ons betreft) halen wanneer ze willen, maar u kunt natuurlijk ook een etenstijd met ze afspreken. Wel zo gezellig!
DIEET & ALLERGIE
Zijn er kinderen (of begeleiding) die zich aan een dieet moeten houden? Geen probleem! Standaard hebben we glutenvrije snacks, deze worden op een aparte plek in de keuken bereid. Voor vegetarische gasten ligt er een passend alternatief bij het buffet. Onder 'praktische informatie' vindt u een allergenenlijst, met alle informatie.
Kinderfeestje organiseren, zo gepiept!
KINDERFEESTJE AFVINKLIJST
Kinderfeestje organiseren moeilijk? We hebben een zgn. 'afvinklijstje' gemaakt, dus dat is voortaan zo gepiept!
UITNODIGING
Geen tijd of inspiratie om zelf een leuke uitnodiging voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter te maken? Kies dan voor 'gemak' en print deze uitnodiging; leuk en snel klaar!

Op zoek naar een leuk adres voor je kinderfeestje in Drenthe? Drouwenerzand Attractiepark bezorgt jullie graag een onvergetelijke (mid)dag! Voor kinderen van 3 tot ca. 14 jaar is er meer dan voldoende te beleven: willen de kinderen 'over-de-kop', 'mega-snel' of 'super-hoog' het kan allemaal. Zijn er kinderen die het liever iets rustiger aan doen? Ook geen enkel probleem; ga dan lekker relaxed in een oldtimer, de piratenboot of zweefmolen. Met meer dan 20 attracties en speeltoestellen is het kinderfeestjes sowieso geslaagd! Nóg een gave bijkomstigheid is de all-in formule; voorbij de toegangspoort geniet iedereen onbeperkt van vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, diverse snacks, koffie, thee, limonade en softijs! 

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief