Groepen
Onbezorgd groepsuitje

Zijn er kinderen (of begeleiding) die zich aan een dieet dienen te houden? Geen probleem! Standaard hebben we glutenvrije snacks, deze worden op een aparte plek in de keuken bereid. Voor vegetarische gasten ligt er een passend alternatief bij het buffet. Andere diëten/ allergieën horen we graag ca. een week voor het uitje, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Groepsuitje, verenigingsuitje, familiedag

 

** Het reserveren van uw groepsuitje kunt u ook op dit
moment uiteraard gewoon blijven doen, wilt u deze later
verschuiven (of indien nodig annuleren) dan is dit geen probleem **
(lees hier hoe we met het corona virus omgaan)

****  ****  ****  ****  **** 

Op zoek naar een groepsuitje voor je vereniging, familie, vrienden etc., waarbij alles in één keer goed geregeld is? Dat kan bij Drouwenerzand. Uiteraard geniet de hele groep van de all-in formule: inclusief vers fruit, belegde broodjes, frites, diverse snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs!

Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Reserveren is niet verplicht maar heeft wel onze voorkeur. Indien u gebruik kunt maken van het groepstarief dient het totaalbedrag in één keer voldaan te worden.

Betalingsvoorkeur pin of contant.

Tip: ook leuk als Familiedag met collega's!

Deze kinderen laten u zien wat u zoal kunt verwachten:

Natuurlijk ook inclusief alle attracties, eten & drinken! 
Dagelijks mogelijk, óók tijdens vakanties en in de weekenden, vanaf 20 personen.

Wilt u 'van alles een beetje meer'? Dat kan natuurlijk ook!

In samenwerking met Robin Hood Ribhouse (gelegen naast de ingang van het Attractiepark) hebben we 2 mooie compleet verzorgde dagarrangementen samengesteld:

Meer informatie en reserveren doe je bij Robin Hood: robinhoodribhouse.nl, info@robinhoodribhouse.nl of 0599-564 825.
€ 35,00 p.p.

"Uit onderzoek blijkt dat onze gasten gemiddeld 120 kilometer rijden om een groepsuitje, zoals: club/ verenigingsuitje, familiedag, buurtvereniging etc., bij ons te vieren."


Met de hele groep of familie blijven slapen? Dat ook bij Drouwenerzand!
We hebben een prachtig weekendarrangement samengesteld voor groepen en families. Geniet van het comfort van o.a. opgemaakte bedden, ontbijtbuffet, ruime kamers met eigen sanitair en douche, gezellige ruimte voor spelletjes, tv etc.. Kijk snel: informatie Familieweekend.

Wilt u nèt dat beetje meer? Dat kan ook!
In samenwerking met Robin Hood Ribhouse (gelegen naast de ingang van het Attractiepark) hebben we 2 mooie dagarrangementen samengesteld: Robin's Familiedag Drouwenerzand en Marians dagje Drouwenerzand. Meer informatie en reserveren vind je op de site > Robin Hood Ribhouse <.

Drenthe: ideale omgeving voor een uitje
Ons attractiepark ligt op een perfecte locatie middenin een prachtige natuurlijke omgeving. Breid uw groepsuitje eventueel uit met een actieve fietstocht door de bossen in de nabije omgeving of wandeling door natuurgebied ‘het Drouwenerzand’, één van de weinige actieve stuifzandgebieden in Drenthe (tegenover het attractiepark) en geniet van de hunebedden (naast het Vakantiepark gelegen), de heide en de bossen. Willen jullie te fiets van de omgeving genieten, (of een deel van de groep) dan kun je fietsen huren bij de fietsverhuur van het gelijknamige vakantiepark: 0599 – 564 912.

ARRANGEMENTEN
€ 8,50 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor een onvergetelijke schoolreis van groep 3 t/m 8 dus!
€ 8,50 - € 15,50 p.p.
KINDERFEESTJES
Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen iets lekkers!
€ 12,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!
Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief