Groepen

Onbezorgd groepsuitje

Op zoek naar een groepsuitje voor je vereniging, familie, vrienden etc., waarbij alles in één keer goed geregeld is? Dat kan bij Drouwenerzand. Uiteraard geniet de hele groep van de all-in formule: inclusief vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, diverse snacks, koffie, thee, limonade en softijs!

Groepsuitje, verenigingsuitje, familiedag

Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Zijn er kinderen (of begeleiding) die zich aan een dieet dienen te houden? Geen probleem! Standaard hebben we glutenvrije snacks, deze worden op een aparte plek in de keuken bereid. Voor vegetarische gasten ligt er een passend alternatief bij het buffet. Andere diëten/ allergieën horen we graag ca. een week voor het uitje, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Het groepstarief van € 14,00 p.p., is niet van toepassing op 15 en 16 april en tijdens de Halloweendagen 7, 14, 21, 25 en 28 oktober. Dan geldt de reguliere entreeprijs van € 23,50 p.p..

Tip: ook leuk als Familiedag met collega's!

Deze kinderen laten u zien wat u zoal kunt verwachten:

Natuurlijk ook inclusief alle attracties, eten & drinken! 
Dagelijks mogelijk, óók tijdens vakanties en in de weekenden, vanaf 20 personen. Op 15 en 16 april en tijdens de Halloweendagen is de groepsprijs € 23,50 p.p..

"Uit onderzoek blijkt dat onze gasten gemiddeld 120 kilometer rijden om een groepsuitje, zoals: club/ verenigingsuitje, familiedag, buurtvereniging etc., bij ons te vieren."

Wilt u nèt dat beetje meer? Dat kan ook!
In samenwerking met Robin Hood Ribhouse (gelegen naast de ingang van het Attractiepark) hebben we 2 mooie dagarrangementen samengesteld: Robin's Familiedag Drouwenerzand en Marians dagje Drouwenerzand. Meer informatie en reserveren vind je op de site > Robin Hood Ribhouse <.

Drenthe: ideale omgeving voor een uitje
Ons attractiepark ligt op een perfecte locatie middenin een prachtige natuurlijke omgeving. Breid uw groepsuitje eventueel uit met een actieve fietstocht door de bossen in de nabije omgeving of wandeling door natuurgebied ‘het Drouwenerzand’, één van de weinige actieve stuifzandgebieden in Drenthe (tegenover het attractiepark) en geniet van de hunebedden (naast het Vakantiepark gelegen), de heide en de bossen. Willen jullie te fiets van de omgeving genieten, (of een deel van de groep) dan kun je fietsen huren bij de fietsverhuur van het gelijknamige vakantiepark: 0599 – 564 912.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief