Schoolreis basisschool
Leukste schoolreis van Drenthe
  • Beleef met de klas een onvergetelijke schoolreis bij Drouwenerzand Attractiepark!
  • Al 5x door onze gasten benoemd tot Land van ANWB 'Leukste Uitje van Drenthe'!
  • Met een 9,2 voor prijs-/ kwaliteit weet je zeker dat je 'waar voor je geld' krijgt (hoger dan het gemiddelde van alle uitjes van Nederland)!
  • Reserveer snel je schoolreis, dan is dat alvast geregeld en kan de voorpret beginnen.

Schoolreis basisschool

De voordelige schoolreisprijs (voor basisscholen) is inclusief vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, koffie, thee, limonade èn softijs! Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor kinderen van de basisschool dus.

Onze voordelige schoolreisprijs is van toepassing op zowel de leerlingen als de begeleiding. Komen jullie met de bus? Dan heeft de buschauffeur gratis entree.

Lees hier hoe het attractiepark momenteel is ingericht voor schoolreisjes: na de zomervakantie op schoolreis.

Attracties en speeltoestellen
Hier vind je een compleet overzicht van alle attracties en de meeste speeltoestellen

Gezamenlijk eten?
Vinden jullie het gezellig om met de hele klas gezamenlijk te eten? Uiteraard ook geen enkel probleem. Spreek dit na binnenkomst even door met de kok en hij zorgt ervoor dat jullie 'bestelling' op het afgesproken tijdstip klaar staat.

Dieet, allergie
Zijn er kinderen (of begeleiding) die zich aan een dieet moeten houden? Geen probleem! Standaard hebben we glutenvrije snacks, deze worden op een aparte plek in de keuken bereid. Voor vegetarische gasten ligt er een passend alternatief bij het buffet. Andere diëten/ allergieën horen we graag ca. een week voor het schoolreisje, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Gratis parkeren voor bussen.

Meer informatie? Bel gerust, we helpen je graag!
(basisschooltarief, maandag t/m vrijdag, vanaf 20 personen, m.u.v. feestdagen en schoolvakantie noorden)

Tips en meest gestelde vragen voor uw schoolreis

Om het organiseren van een schoolreis een beetje makkelijker te maken hebben we een handig lijstje schoolreis tips opgesteld. 

Lees hier de '10 tips voor uw schoolreis'.

Lees hier de 'meest gestelde vragen (met antwoord)'.

Lees hier 'praktische informatie voor uw schoolreis', een bondige aanvulling op bovenstaande 'tips & meeste gestelde vragen'.

FOTO'S

"Uit onderzoek blijkt dat onze gasten 'van heinde en ver' komen om een schoolreis bij ons te vieren, 100 -120 kilometer is geen uitzondering!"

Vraag uw leerlingen wat ze de leukste dag van het jaar vinden en het meest gegeven antwoord zal zijn: Schoolreis! Het leuke van een schoolreis naar Drouwenerzand is dat er in de directe omgeving ook nog zoveel leuke activiteiten voor uw leerlingen zijn. Combineer dikke pret in het attractiepark bijvoorbeeld met educatie en actie! 

Verblijft u meerdere dagen in Drenthe/ de omgeving van Drouwenerzand Attractiepark, combineer uw schoolreis dan bijvoorbeeld met een bezoek aan het Boomkroonpad (educatie), Joytime (actief), Hunebed Informatie Centrum (educatie), Breeland (actief), fietsen of wandelen door de mooie Drentse omgeving, Kanoën bij het Hunzepark, zwemmen in het Nije Hemelriek of in Borger etc... 

Ook zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden voor schoolreisjes vlakbij Drouwenerzand van waaruit u gevarieerde schoolreis uitstapjes kunt maken. Een leuk en gevarieerd schoolreis programma heeft u dan ook snel klaar!

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief