Schoolreis basisschool
Leukste schoolreis van Drenthe
  • Beleef met je klas een onvergetelijk schoolreis bij Drouwenerzand Attractiepark!
  • Al 4x door onze gasten benoemd tot Land van ANWB 'Leukste Uitje van Drenthe'!
  • Met een 9,1 voor prijs-/ kwaliteit weet je zeker dat je 'waar voor je geld' krijgt!
  • Reserveer snel je schoolreis, dan is dat alvast geregeld en kan de voorpret beginnen.

Met de klas op stap

De voordelige schoolreisprijs (voor basisscholen) is inclusief vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade èn softijs! Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor kinderen van de basisschool dus.

Gezamenlijk eten?
Vinden jullie het gezellig om met de hele klas gezamenlijk te eten? Uiteraard ook geen enkel probleem. Spreek dit na binnenkomst even door met de kok en hij zorgt ervoor dat jullie 'bestelling' op het afgesproken tijdstip klaar staat.

Dieet, allergie
Zijn er kinderen (of begeleiding) die zich aan een dieet moeten houden? Geen probleem! Als de begeleiding na binnenkomst aan de kok doorgeeft dat er ook vegetarisch of gluten-/ pinda vrij gegeten wordt, dan bereidt hij een lekker alternatief. Zijn er andere (weinig voorkomende) diëten, dan ontvangen we hier graag vooraf een bericht over (ca. een week voor het schoolreisje).

Deze kinderen laten u zien wat u zoal kunt verwachten:

Gratis parkeren voor bussen.

10 Tips voor uw schoolreis.

 

Meer informatie? Bel gerust, we helpen je graag!
(basisschooltarief, maandag t/m vrijdag, vanaf 20 personen, m.u.v. feestdagen en schoolvakantie noorden)

"Uit onderzoek blijkt dat onze gasten 'van heinde en ver' komen om een schoolreis bij ons te vieren, 100 -120 kilometer is geen uitzondering!"

FOTO'S

Vraag uw leerlingen wat ze de leukste dag van het jaar vinden en het meest gegeven antwoord zal zijn: Schoolreis! Het leuke van een schoolreis naar Drouwenerzand is dat er in de directe omgeving ook nog zoveel leuke activiteiten voor uw leerlingen zijn. Combineer dikke pret in het attractiepark bijvoorbeeld met educatie en actie! 

Verblijft u meerdere dagen in Drenthe/ de omgeving van Drouwenerzand Attractiepark, combineer uw schoolreis dan bijvoorbeeld met een bezoek aan het Boomkroonpad (educatie), Joytime (actief), Hunebed Informatie Centrum (educatie), Breeland (actief), fietsen of wandelen door de mooie Drentse omgeving, Kanoën bij het Hunzepark, zwemmen in het Nije Hemelriek of in Borger etc... 

Ook zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden voor schoolreisjes vlakbij Drouwenerzand van waaruit u gevarieerde schoolreis uitstapjes kunt maken. Een leuk en gevarieerd schoolreis programma heeft u dan ook snel klaar!