Schoolreis basisschool

Leukste schoolreis van Drenthe

Kies je voor het voordeligste schoolreisje in Drenthe, dan ga je naar Drouwenerzand Attractiepark.

Het ALL-IN schoolreistarief (€ 10,50 p.p. voor basisscholen) is altijd inclusief vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, frikandel, kroket, hamburger, kaassouflé, koffie, thee, limonade èn ijs!

Al tientallen jaren organiseren wij schoolreisjes, we staan voor; betrouwbaar, voordelig en veilig. Daarnaast is het attractiepark overzichtelijk ingericht, ideaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd dus.

Schoolreis basisschool

Onze voordelige All-In schoolreisprijs is van toepassing op zowel de leerlingen (basisschool) als de begeleiding.

Komen jullie met de bus? Dan heeft de buschauffeur gratis entree en het parkeren van de bus is uiteraard ook gratis. 

Reserveren is niet verplicht, maar wel prettig voor onze planning.

Reserveer zonder zorgen uw schoolreis:
We hebben geen annuleringsvoorwaarden; verplaatsen naar een andere datum of annuleren is altijd kosteloos en kan tot op de dag van aankomst.

Het schoolreistarief is geldig van maandag t/m vrijdag, vanaf 20 personen, m.u.v. feestdagen en schoolvakantie Noord Nederland.

Schoolreis Voortgezet onderwijs

Op zoek naar een leuk uitje met klas 1 of 2 van het voortgezet onderwijs?

Koop dan hier vooraf online tickets, dan zijn jullie verzekerd van een superleuk uitje!

(een correctie in het aantal personen, wordt op de dag zelf geregeld)

Is het voor u niet mogelijk om vooraf te betalen? Maak dan hier uw reservering: reservering schoolreis voortgezet onderwijs.

Natuurlijk ook inclusief alle attracties & drinken!
Minimaal 20 personen, maandag t/m vrijdag te reserveren m.u.v. 30 oktober

  • Beleef met de klas een onvergetelijke schoolreis bij Drouwenerzand Attractiepark!
  • Al 5x door onze gasten benoemd tot Land van ANWB 'Leukste Uitje van Drenthe'!
  • Met een 9,2 voor prijs-/ kwaliteit weet je zeker dat je 'waar voor je geld' krijgt (hoger dan het gemiddelde van alle uitjes van Nederland)!
  • Reserveer snel je schoolreis, dan is dat alvast geregeld en kan de voorpret beginnen.

Schoolreistips, Q & A en praktische info
10 SCHOOLREISTIPS
We hebben een lijstje met 10 schoolreis tips voor je opgesteld, altijd handig zo'n checklijstje toch?
Q & A SCHOOLREIS
Een overzicht van de meest gestelde schoolreis vragen en antwoorden vind je hier.
PRAKTISCHE INFO
'Last but not least' mag de praktische informatie voor je schoolreis natuurlijk niet ontbreken.
Handige schoolreis wetenswaardigheden
ATTRACTIES EN SPEELTOESTELLEN
Als je met de klas op schoolreis gaat is het fijn om te weten welke attracties en speeltoestellen je kunt verwachten. De klassikale voorpret is natuurlijk superleuk, 'wie gaat met wie' in die stoere -over-de-kop attractie of lekker kletsen in een autootje.
GEZAMENLIJK ETEN
Vinden jullie het gezellig om met de hele klas gezamenlijk te eten? Uiteraard is dat geen enkel probleem. Spreek dit na binnenkomst even door met de kok en hij zorgt ervoor dat jullie 'bestelling' op het afgesproken tijdstip klaar staat.

Uit onderzoek blijkt dat onze gasten 'van heinde en ver' komen om een schoolreis bij ons te vieren, 100 -120 kilometer is geen uitzondering!

Vraag uw leerlingen wat ze de leukste dag van het jaar vinden en het meest gegeven antwoord zal zijn: Schoolreis! Het leuke van een schoolreis naar Drouwenerzand is dat de attracties van stoer 'heel hoog' en 'over de kop', tot aan rustige rondjes draaien of schommelen gaan. De attracties zijn gericht op kinderen van de basisschool, tot en met groep 8, en zijn de ideale combinatie voor uw schoolreis!

Heeft u een meerdaagse schoolreis in Drenthe/ de omgeving van Drouwenerzand Attractiepark, combineer uw schoolreis dan bijvoorbeeld met een bezoek aan het Boomkroonpad (educatie), Joytime (actief), Hunebed Informatie Centrum (educatie), Breeland (actief), fietsen of wandelen door de mooie Drentse omgeving, Kanoën bij het Hunzepark, zwemmen in het Nije Hemelriek of in Borger etc... 

Ook zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden voor schoolreisjes vlakbij Drouwenerzand (Kwartjesberg en Alinghoek liggen bijvoorbeeld op ca. 5 wandelminuten van het park) van waaruit u gevarieerde schoolreis uitstapjes kunt maken. Een leuk en gevarieerd schoolreis programma heeft u dan ook snel klaar!

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief
 
}