Kamers
2 persoonskamer

De comfortabele 2 persoonskamers bevinden zich op de begane grond en hebben allen een eigen terras met tuinmeubilair.
's Morgens smul je van een lekker ontbijtbuffet en daarna op stap, genieten van de prachtige veelzijdige omgeving en het Attractiepark.

4/5-persoons Themakamer Carrousel

Deze comfortabele Familie themakamer 'Carrousel' is geschikt voor 2 volwassenen en 2 of 3 kinderen, hier word je heerlijk wakker tussen de paarden en engelen. Na het lekkere ontbijtbuffet kun je gelijk op pad, te voet naar het Attractiepark of met de fiets de (directe) omgeving verkennen.

4/5-persoons Themakamer Wild West

De stoere 'Wild West' Familie themakamer is geschikt voor 2 volwassenen en 2 of 3 kinderen, hier wordt je wakker tussen de bizons! Trek er na het ontbijtbuffet lekker op uit, geniet van de vele attracties en speeltoestellen in het Attractiepark, maar ook in de (directe) omgeving is veel te doen!

4/5-persoons Themakamer Hunebed

Deze familiekamer heeft als thema 'Hunebed', met stoere hunebedbouwers die een oogje in het zeil houden. Deze Familiekamer is geschikt voor 2 volwassenen en 2 of 3 kinderen. Na het ontbijtbuffet wandel je zo naar het Attractiepark of (langs 2 hunebedden) de boswachterij in.

 

 

4/5-persoons Familiekamer (1e verdieping)

De ruime familiekamers zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 of 3 kinderen. 's Morgens gezellig met je gezin genieten van het ontbijtbuffet en daarna de omgeving en het Attractiepark verkennen.

4-persoons Familiekamer (2e verdieping)

De ruime familiekamers zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.'s Morgens gezellig met je gezin genieten van het ontbijtbuffet, daarna het Attractiepark bezoeken of naar één van de naastgelegen hunebedden, er is veel te beleven!

4-persoons Halloweenkamer v.a. 04/10/2019

Logeer jij in de maand oktober in deze spannende Halloweenkamer? Hier wordt je griezelig gezellig wakker tussen de pompoenen en spinnetjes. Loop gauw naar de ontbijtzaal om daar te ontbijten tussen de bezemstelen en spookjes. Daarna sprint je naar het Attractiepark om daar verder te griezelen! 
* Het Halloweenthema van ons hotel is geschikt voor alle leeftijden*