Kamers

Nieuw in 2024: 4-persoons gekoppelde familiekamers incl. E-bikes

We zijn druk bezig om vanaf dit seizoen 3 gekoppelde familiekamers voor 4 personen te realiseren op de begane grond. Je beslist zelf of je de tussendeur openlaat tussen de 2 kamers of dichtdoet voor meer privacy. De gekoppelde kamers beschikken over 2 badkamers met douche, toilet en wastafel. Tijdens je verblijf zijn Hunebed Highway E-bikes inbegrepen! 's Morgens geniet je van een lekker ontbijtbuffet en daarna op stap! Ontdek de prachtige veelzijdige omgeving en bezoek het Attractiepark.

Er wordt nog druk aan deze kamers gewerkt, zodra deze klaar zijn volgen de foto's en kunnen de kamers gereserveerd worden!

2 persoonskamer met terras en incl. E-bikes

De comfortabele 2 persoonskamers bevinden zich op de begane grond en hebben allen een eigen terras.
Tijdens je verblijf mag je gratis gebruik maken van de 2 Hunebed Highway E-bikes die bij je kamer horen. 's Morgens smul je van een lekker ontbijtbuffet en daarna op stap, genieten van de prachtige veelzijdige omgeving en het Attractiepark.

Nieuw in 2024: 4-persoons Themakamer Natuur

Wakker worden in de natuur! Deze gezellige natuur themakamer is geschikt tot 4 personen. Geniet 's morgens met je gezin van het ontbijtbuffet. Fiets of wandel de bossen in, ga naar het Attractiepark of naar één van de naastgelegen hunebedden, er is veel te beleven!

Er wordt nog druk aan deze kamer gewerkt, zodra deze klaar is volgen de nieuwe foto's!

4-persoons Themakamer Boerderij

Een hotelkamer in boerderij thema, wakker worden tussen de boerderijdieren! Deze themakamer is geschikt tot 4 personen. 's Morgens geniet je samen van het ontbijtbuffet om daarna eropuit te gaan in de omgeving en het Attractiepark te bezoeken.  

 

5-persoons Themakamer Carrousel

Deze comfortabele Familie themakamer 'Carrousel' is geschikt tot 5 personen, hier word je heerlijk wakker tussen de paarden en engelen. Na het lekkere ontbijtbuffet kun je gelijk op pad, te voet naar het Attractiepark of met de fiets de (directe) omgeving verkennen.

5-persoons Themakamer Wild West

De stoere 'Wild West' Familie themakamer is geschikt tot 5 personen, hier wordt je wakker tussen de bizons! Trek er na het ontbijtbuffet lekker op uit, geniet van de vele attracties en speeltoestellen in het Attractiepark, maar ook in de (directe) omgeving is veel te doen!

5-persoons Themakamer Hunebed

Deze familiekamer heeft als thema 'Hunebed', met stoere hunebedbouwers die een oogje in het zeil houden. Deze Familiekamer is geschikt tot 5 personen. Na het ontbijtbuffet wandel je zo naar het Attractiepark of (langs 2 hunebedden) de boswachterij in.

 

 

5-persoons Themakamer Botsauto

In deze Botsauto kamer waan je je nog steeds in de wereld van het Attractiepark. Deze kamer is geschikt tot 5 personen. 's Morgens gezellig met je gezin genieten van het ontbijtbuffet en daarna de omgeving en het Attractiepark verkennen.

 

ACTIES EN ARRANGEMENTEN
HEMELVAART ARRANGEMENT LODGES
 • Woensdag 8 mei - maandag 13 mei 2024
 • Altijd inclusief toegang Attractiepark
 • Volledig ingerichte lodges tot 8 personen
 • Voordelig lang weekend genieten! 
HEMELVAART ARRANGEMENT VAKANTIEHUIZEN
 • Woensdag 8 mei - maandag 13 mei 2024
 • Je verblijf is altijd inclusief toegang tot het Attractiepark
 • Bungalows van 4- tot 8 personen
 • Een voordelig lang weekend plezier! 

HEMELVAART ARRANGEMENT CAMPING
 • Woensdag 08/05 - maandag 13/05 2024
 • Voordelig lang weekend kamperen
 • Inclusief toegang Attractiepark

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief
 
}