Kamers

2 persoonskamer met terras en incl. E-bikes

De comfortabele 2 persoonskamers bevinden zich op de begane grond en hebben allen een eigen terras met tuinmeubilair.
's Morgens smul je van een lekker ontbijtbuffet en daarna op stap, genieten van de prachtige veelzijdige omgeving en het Attractiepark.

NIEUW! 4-persoons Themakamer Boerderij

Vanaf 2023 wordt deze kamer omgetoverd in boerderij thema! Deze themakamer is geschikt tot 4 personen. 's Morgens geniet je samen van het ontbijtbuffet om daarna eropuit te gaan in de omgeving en het Attractiepark te bezoeken.  

 

5-persoons Themakamer Carrousel

Deze comfortabele Familie themakamer 'Carrousel' is geschikt tot 5 personen, hier word je heerlijk wakker tussen de paarden en engelen. Na het lekkere ontbijtbuffet kun je gelijk op pad, te voet naar het Attractiepark of met de fiets de (directe) omgeving verkennen.

5-persoons Themakamer Wild West

De stoere 'Wild West' Familie themakamer is geschikt tot 5 personen, hier wordt je wakker tussen de bizons! Trek er na het ontbijtbuffet lekker op uit, geniet van de vele attracties en speeltoestellen in het Attractiepark, maar ook in de (directe) omgeving is veel te doen!

5-persoons Themakamer Hunebed

Deze familiekamer heeft als thema 'Hunebed', met stoere hunebedbouwers die een oogje in het zeil houden. Deze Familiekamer is geschikt tot 5 personen. Na het ontbijtbuffet wandel je zo naar het Attractiepark of (langs 2 hunebedden) de boswachterij in.

 

 

5-persoons Themakamer Botsauto

In deze Botsauto kamer waan je je nog steeds in de wereld van het Attractiepark. Deze kamer is geschikt tot 5 personen. 's Morgens gezellig met je gezin genieten van het ontbijtbuffet en daarna de omgeving en het Attractiepark verkennen.

 

4-persoons Familiekamer

De ruime familiekamers zijn geschikt tot 4 personen. Geniet 's morgens gezellig met je gezin van het ontbijtbuffet. Fiets of wandel de bossen in, ga naar het Attractiepark of naar één van de naastgelegen hunebedden, er is veel te beleven!

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief