veel
verschillende
overnachtingsmogelijkheden
Meer info
NIEUW PRIVÉ SANITAIR
Sinds 2021 zijn 18 kampeerplaatsen (ca. 140 m2 per plaats) voorzien van nieuw privé sanitair! Het sanitair is verwarmd en voorzien van douche, toilet, wastafel en eigen afwasplaats.
SWEET & SCARY HALLOWEEN
Gave Halloweendagen bij Drouwenerzand; elke zaterdag in oktober en woensdag 20 oktober! Verblijf je in één van onze accommodaties inclusief toegang tot het Attractiepark? Dan is dit ook van toepassing op een Halloweendag!
HOTELKAMERS INCL. E-BIKES
Overnacht één of meerdere nachten in een 2-persoons hotelkamer inclusief Hunebed Highway E-bikes!
Bijzonder overnachten in Drenthe
KASTEEL- EN SALOONLODGES
Luxe 'kamperen' in Drenthe in een fantastisch houten kasteel of saloon, welk kind wil dat nu niet? Uiteraard comfortabel ingericht en voorzien van de hedendaagse voorzieningen zoals cv, vaatwasser, flatscreen, wifi én dagelijks gratis toegang tot het attractiepark! De Kasteel- en Saloonlodges hebben uitzicht op de speeltuin en/ of liggen er vlakbij.
DANNY- EN WOUDLODGES
Glamping is dé trend van tegenwoordig; wel kamperen, maar geen zolder vol kampeerspullen. Onze tentlodges zijn volledig ingericht met o.a. degelijke bedden, beddengoed, privé sanitair, robuuste keuken en een kachel. Verblijf je in één van onze lodges, dan geniet je ook van dagelijks toegang tot het attractiepark!
BOOMHUT
Maak onvergetelijke herinneringen in de boomhut! De sfeervol ingerichte boomhut ligt op grote hoogte, midden tussen de boomtoppen. De boomhut is ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Op loopafstand van het attractiepark, waartoe je dagelijks vrij toegang hebt.
ATTRACTIEPARK OM DE HOEK!
Een onvergetelijke belevenis; de Freak Out en Happy Sailor praktisch naast je bed!
KIES VOOR GEMAK!
Wil je een paar heerlijke relaxte dagen er op uit? Maak het jezelf dan lekker gemakkelijk door bij je reservering een gourmetpakket (evt. inclusief gourmetstel) en/ of borrelplank te reserveren.
FOTO'S
Bekijk hier foto's van het Vakantiepark voor een sfeerimpressie. De voorpret begint al thuis, zo geniet je nóg langer van je vakantie of weekendje weg!
NIEUWS
Hier lees je altijd het laatste nieuws van zowel Drouwenerzand Vakantiepark als Drouwenerzand Attractiepark.
LEUKSTE UITJE VAN DRENTHE!
Dit jaar ontving het Attractiepark de zilveren award voor Leukste uitje van Drenthe, een publiekswaarderingsprijs van de ANWB. Met een gemiddeld cijfer van 9,2 het hoogste cijfer van heel Nederland op prijs-/ kwaliteitverhouding!
EEN HEERLIJK VERBLIJF IN DRENTHE...
Ga erop uit tijdens je verblijf en ontdek al het moois wat Drenthe te bieden heeft!

Vakantiepark 
Vakantie of weekendje weg naar Drenthe? Drouwenerzand Vakantiepark heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden en het mooiste is: de meeste zijn inclusief onbeperkt toegang tot het gelijknamige Attractiepark! Hieronder ziet u de verschillende accommodaties weergegeven, 'voor elk wat wils'!  

Glamping (nieuw in 2018 en 2019)
Voor glamping liefhebbers hebben we prachtige, volledig ingerichte lodges (Woud- en Danny's lodges). De één met een schommelbank op de veranda en de ander met een gezellig 2 persoons bedstee. Daarnaast zijn er nieuwe Kasteel- en Saloonlodges, beide types voorzien van alle comfort. Altijd inclusief toegang tot het Attractiepark.

Boomhut (nieuw in 2019)
Een prachtige boomhut, gebouwd tijdens de NPO Boomhut Battle, staat te pronken in het bos. Geniet op hoogte tussen de boomtoppen op het terras, gezellig samenzijn in ruime leefkeuken, heerlijke loungebank met flatscreen en nog veel meer. De boomhut huur je altijd inclusief toegang tot het Attractiepark.

Vakantiehuizen
De bosrijk gelegen vakantiehuizen, variëren van standaard tot luxe met bijvoorbeeld sauna. De vakantiehuizen zijn van particuliere eigenaren, waardoor ieder vakantiehuis zijn eigen sfeer heeft en een volgend bezoek er dus heel anders uit kan zien! Vrijwel de meeste vakantiehuizen zijn inclusief toegang tot het Attractiepark te reserveren.

Camping
Heeft u zelf een tent, (vouw)caravan of camper? Onze campingplaatsen zijn ruim, afgescheiden middels struiken, 16 Ampére stroom en hebben privé sanitair. Altijd inclusief toegang tot het Attractiepark.

Hotel
Het hotel van Drouwenerzand is kleinschalig, biedt ruimte aan maximaal 40 personen en is ook exclusief te reserveren voor bijvoorbeeld een familiereünie, ook zijn er sfeervolle familie(thema)kamers. Altijd inclusief toegang tot het Attractiepark.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief