Vanaf 2 april a.s. heten we jullie weer van harte welkom!
 • All-in Attractiepark
 • Bosrijk vakantiepark
 • Diverse accommodaties
 • Speelveld
 • Animatie in hoogseizoen
 • Privacy
 • Veelzijdige omgeving
 • Naast 2 hunebedden

 

Lekker blijven slapen!

Overnachten in één van onze vakantiehuizen of de boomhut is nog steeds mogelijk, ook met de geldende maatregelen tot en met 9 februari 2021! (lees meer) Het vakantiepark is ruim opgezet in een sfeervol en bosrijke omgeving. 

Gelukkig bevinden we ons in het prachtige Drenthe, waar rust, ruimte en volop natuur binnen handbereik is; 2 hunebedden naast het park, natuurgebied 'het Drouwenerzand' (met zandverstuiving en schaapskudde) tegenover het park en het grote Staatsbos Gieten- Borger achter het park.

ACTIES EN ARRANGEMENTEN
PAAS ARRANGEMENT LODGES

-Vrijdag 02/04 - dinsdag 06/04 2021
- Inclusief dagelijks toegang Attractiepark
- Volledig ingerichte Lodges (div. types)
- Geschikt tot 7/8 personen
- Avontuurlijk overnachten in Drenthe! 

WINTERKORTING BUNGALOWS
 • 25% korting vanaf een midweekverblijf
 • Geniet van Drenthe in winterse sferen
 • Maak je verblijf compleet; mogelijkheden 
  tot bijboeken van leuke extra's!
 • Vakantiehuizen van 2- tot 8 personen

PAAS ARRANGEMENT VAKANTIEHUIZEN
 • Vrijdag 02/04 - dinsdag 06/04 2021
 • Alle huizen vanaf 4 personen inclusief toegang Attractiepark
 • Vakantiehuizen van 2- tot 8 personen
 • Voordelig lang weekend genieten! 

Bijzonder overnachten in Drenthe
KASTEEL- EN SALOONLODGES
Luxe 'kamperen' in Drenthe in een fantastisch houten kasteel of saloon, welk kind wil dat nu niet? Uiteraard comfortabel ingericht en voorzien van de hedendaagse voorzieningen zoals cv, vaatwasser, flatscreen, wifi én dagelijks gratis toegang tot het attractiepark! De Kasteel- en Saloonlodges hebben uitzicht op de speeltuin en/ of liggen er vlakbij.
DANNY- EN WOUDLODGES
Glamping is dé trend van tegenwoordig; wel kamperen, maar geen zolder vol kampeerspullen. Onze tentlodges zijn volledig ingericht met o.a. degelijke bedden, beddengoed, privé sanitair, robuuste keuken en een kachel. Verblijf je in één van onze lodges, dan geniet je ook van dagelijks toegang tot het attractiepark!
BOOMHUT
Maak onvergetelijke herinneringen in de boomhut! De sfeervol ingerichte boomhut ligt op grote hoogte, midden tussen de boomtoppen. De boomhut is ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Op loopafstand van het attractiepark, waartoe je dagelijks vrij toegang hebt.

Wil je een paar heerlijke relaxte dagen er op uit? Maak het jezelf dan lekker gemakkelijk door bij je reservering een  gourmetpakket (evt. inclusief gourmetstel) en/ of borrelplank te reserveren.

FOTO'S
ATTRACTIEPARK DROUWENERZAND IS OM DE HOEK!
De entree is bijna altijd bij de overnachting inbegrepen.

Vakantiepark 
Vakantie of weekendje weg naar Drenthe? Drouwenerzand Vakantiepark heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden en het mooiste is: de meeste zijn inclusief onbeperkt toegang tot het gelijknamige Attractiepark! Hieronder ziet u de verschillende accommodaties weergegeven, 'voor elk wat wils'!  

Glamping (nieuw in 2018 en 2019)
Voor glamping liefhebbers hebben we prachtige, volledig ingerichte lodges (Woud- en Danny's lodges). De één met een schommelbank op de veranda en de ander met een gezellig 2 persoons bedstee. Daarnaast zijn er nieuwe Kasteel- en Saloonlodges, beide types voorzien van alle comfort. Altijd inclusief toegang tot het Attractiepark.

Boomhut (nieuw in 2019)
Een prachtige boomhut, gebouwd tijdens de NPO Boomhut Battle, staat te pronken in het bos. Geniet op hoogte tussen de boomtoppen op het terras, gezellig samenzijn in ruime leefkeuken, heerlijke loungebank met flatscreen en nog veel meer. De boomhut huur je altijd inclusief toegang tot het Attractiepark.

Vakantiehuizen
De bosrijk gelegen vakantiehuizen, variëren van standaard tot luxe met bijvoorbeeld sauna. De vakantiehuizen zijn van particuliere eigenaren, waardoor ieder vakantiehuis zijn eigen sfeer heeft en een volgend bezoek er dus heel anders uit kan zien! Vrijwel de meeste vakantiehuizen zijn inclusief toegang tot het Attractiepark te reserveren.

Camping
Heeft u zelf een tent, (vouw)caravan of camper? Onze campingplaatsen zijn ruim, afgescheiden middels struiken, 16 Ampére stroom en hebben privé sanitair. Altijd inclusief toegang tot het Attractiepark.

Hotel
Het hotel van Drouwenerzand is kleinschalig, biedt ruimte aan maximaal 40 personen en is ook exclusief te reserveren voor bijvoorbeeld een familiereünie, ook zijn er sfeervolle familie(thema)kamers. Altijd inclusief toegang tot het Attractiepark.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief