Type lodges

Boomschorslodge - 8 personen

Luxe kamperen in deze gezellige, sfeervolle lodge!
Overnacht in deze unieke accommodatie, de boomschorslodge! Geschikt voor 8 personen, volledig ingericht met keuken, luxe badkamer met regendouche en een aparte slaaptent! De voorkant van de lodge kan worden opgerold tot een open keuken met een bar op de veranda. Geniet van de rust, het uitzicht en de zon terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin op de camping.

Altijd inclusief onbeperkt toegang tot het Attractiepark!

Kasteel Lodges - 7 personen

Kom bijzonder overnachten en waan je in de wereld van de ridders en jonkvrouwen en wordt wakker in een kasteel!

Geniet in Drenthe, op de prachtige Hondsrug, in een comfortabele Kasteel-lodge. Het Kasteel is geschikt tot 7 personen en heeft 3 slaapkamers. Een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en natuurlijk is er een fijne badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is veel ruimte rondom het kasteel en een speeltuin voor de deur! Op de veranda met lounge-set geniet je heerlijk van de zon.     
Bekijk hier de virtuele tour van de kasteel-lodge.

Altijd inclusief onbeperkt toegang tot het Attractiepark!

 

Saloon Lodges - 7 personen

Dat is nog eens bijzonder overnachten; je staat óp de camping en vanuit je Saloon-lodge heb je zicht op de speeltuin. De saloon is geschikt tot 7 personen en heeft 3 slaapkamers. Een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en natuurlijk is er een fijne badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is veel ruimte rondom de Saloon en op de veranda met lounge-set geniet je heerlijk van de zon. Bekijk hier de virtuele tour van de Saloon-lodge.

Altijd inclusief onbeperkt toegang tot het Attractiepark!

 

Woud Lodges - 8 personen

Kamperen in nieuwe stijl!
Schommelen op de veranda en slapen in een hemelbed! Dat is mogelijk op onze camping in een van onze Woud Lodges! Kom luxe kamperen en geniet van alle gemakken van deze lodges! Dit moet je een keer meemaken. Met maar liefst 8 personen kun je overnachten. De lodge beschikt over een ruime master bedroom mét hemelbed, romantische bedstee en een slaapkamer met 2 stapelbedden. Verder beschik je over een volledig ingerichte keuken, luxe badkamer met regendouche en veranda met loungeset. Geniet van de zon op de veranda en stap met je blote voeten in het frisse gras! Wie wil dat nu niet?!

Altijd inclusief onbeperkt toegang tot het Attractiepark!

Danny's Lodges - 8 personen

Glamping, dat is Danny's Lodge!
Kom luxe kamperen en geniet van alle gemakken van deze lodges! Met maar liefst 8 personen kun je overnachten. Er is een ruime master bedroom, romantische bedstee en een slaapkamer met 2 stapelbedden. Verder beschikt de accommodatie over een volledig ingerichte keuken, luxe badkamer met regendouche en veranda met loungeset. Geniet van de zon op de veranda en stap met je blote voeten in het frisse gras! Bekijk hier de virtuele tour van Danny's Lodge.

Altijd inclusief onbeperkt toegang tot het Attractiepark!

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief
 
}