€ 14,50*
Inclusief alle attracties, eten en drinken!
Vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs. (* € 16,00 tijdens de Halloweendagen)
  • Vanaf 3 nachten GRATIS entree Attractiepark
  • Elke plaats privé sanitair
  • Ruime, afgescheiden plekken
  • Animatie in het hoogseizoen
ATTRACTIEPARK DROUWENERZAND IS OM DE HOEK!
De entree is bijna altijd bij de overnachting inbegrepen.
FOTO'S

De familiecamping, ANWB-erkend, is kleinschalig en gezellig ingericht. Alle kampeerplaatsen zijn gescheiden middels struiken, hebben privé sanitair en 16 Ampère stroom. Gaat u kamperen bij Drouwenerzand dan is vanaf 3 overnachtingen de entree tot het Attractiepark inbegrepen, ideaal voor gezinnen met kinderen! U hoeft namelijk niet steeds uw portemonnee te pakken, het attractiepark heeft een unieke all-in formule! Op de camping  is ook een prachtige nieuwe (2018) speeltuin binnen handbereik.

De prachtige en gevarieerde omgeving van de Camping van Drouwenerzand zorgt ervoor dat kinderen een verblijf niet snel zullen vergeten. Prachtige heidevelden met schaapskudde, enorme bossen, hunebedden, prachtige zwemvijver te midden van een groot bos én een all-in Attractiepark, dat vind je echt nergens!

Uw vakantie naar Drouwenerzand in Drenthe is gegarandeerd een super beleving voor uw kinderen, er is echt heel veel te beleven!

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief