vanaf € 42,00 p.n.
nieuw privé sanitair
grote speeltuin op de camping
GEZINSCAMPING
Geniet met het hele gezin van de ruim opgezette camping! De met bossages afgescheiden ruime plaatsen (ca. 140 m2) bieden comfort met privé sanitair.
NIEUW PRIVÉ SANITAIR
Vanaf 1 juli is elke kampeerplaats voorzien van nieuwe privé voorzieningen; eigen toilet, wastafel douche en afwasplaats. Het privé sanitair is verwarmd, ruim (5 m2), comfortabel en helemaal van deze tijd!
ALGEMENE INFORMATIE
Handig om vooraf je verblijf goed op de hoogte te zijn.
ATTRACTIEPARK OM DE HOEK!
Fantastische belevenis, de Para-Jump, Dierenmolen en Rolling Stones praktisch naast je tent of caravan!
FOTO'S CAMPING
Voorpret vanuit je luie stoel, bekijk de foto's voor een sfeerimpressie.
VIRTUELE TOUR
Benieuwd hoe de camping er uitziet? Met deze virtuele tour krijg je een indruk wat je ongeveer kunt verwachten.
NIEUWS
Hier lees je altijd het laatste nieuws van zowel Drouwenerzand Vakantiepark als Drouwenerzand Attractiepark.
LEUKSTE UITJE VAN DRENTHE!
Dit jaar ontving het Attractiepark de zilveren award voor Leukste uitje van Drenthe, een publiekswaarderingsprijs van de ANWB. Met een gemiddeld cijfer van 9,2 het hoogste cijfer van heel Nederland op prijs-/ kwaliteitverhouding!
RETURN OF FREEK DEN VILDER!
Het Halloweenteam is al druk bezig met de voorbereidingen om er ook in 2021 spectaculaire Halloweendagen van te maken. Overdag voor het hele gezin en s' avonds een speciale plek in het park voor de stoere jeugd!

Bent u op zoek naar een camping in Drenthe met ruimte kampeerplaatsen en privé sanitair? Dan zit u bij camping Drouwenerzand, gelegen op de prachtige Hondsrug en het unieke Unesco Geopark de Hondsrug, goed!

De familiecamping, ANWB-erkend, is kleinschalig en gezellig ingericht. Alle kampeerplaatsen zijn gescheiden middels struiken, hebben privé sanitair en 16 Ampère stroom. Het fijne van privé sanitair is natuurlijk ook dat u niet in de rij hoeft te staan voor het toilet of de douche en uw kinderen kunnen hier zelfstandig gebruik van maken. U hoeft niet 'steeds' mee naar het toiletgebouw.

Gaat u kamperen bij Drouwenerzand dan is vanaf 3 overnachtingen de entree tot het Attractiepark inbegrepen, ideaal voor gezinnen met kinderen! U hoeft namelijk niet steeds uw portemonnee te pakken, het attractiepark heeft een unieke all-in formule! Op de camping  is ook een prachtige nieuwe (2018) speeltuin binnen handbereik.

De prachtige en gevarieerde omgeving van de Camping van Drouwenerzand zorgt ervoor dat kinderen een verblijf niet snel zullen vergeten. Prachtige heidevelden met schaapskudde, enorme bossen, hunebedden, prachtige zwemvijver te midden van een groot bos én een all-in Attractiepark!

Uw vakantie naar camping Drouwenerzand in Drenthe is gegarandeerd een super beleving voor uw kinderen!

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief