Algemene informatie Boomhut

Comfortabel overnachten op grote hoogte!
Wakker worden tussen de boomtoppen in een bijzondere accommodatie die van alle gemakken is voorzien; de boomhut! Kom tot rust en geniet van het uitzicht op het terras op grote hoogte. 

Bekend van TV!
In het tv programma "de Boomhut Battle" zijn vier families op 4 verschillende locaties de strijd met elkaar aan gegaan om de meest bijzondere boomhut te bouwen. Het programma is te zien geweest in 2019 op ZAPP.

Faciliteiten
De boomhut is geschikt voor gezinnen tot 6 personen. Via een vaste trap bereik je de boomhut, stap binnen en laat je verrassen; een indrukwekkende volledig ingerichte woonkeuken met ruime zithoek, slaapkamer met stapelbedden, luxe badkamer met regendouche, apart toilet, vide met comfortabele loungebank en aansluitend de master bedroom, flatscreen en wifi. Geniet van de buitenlucht op je eigen terras met loungeset. Een verblijf om nooit te vergeten! De boomhut is rook- en huisdiervrij. 
De boomhut is uitsluitend bereikbaar via een vaste trap, evenals de bovenverdieping. 

Inclusief toegang Attractiepark (april t/m oktober)
Bij een verblijf in de boomhut, heb je ook toegang tot het Attractiepark! Zoals je weet kent het Attractiepark een all-in formule wat betekent dat je, zonder te betalen, kunt genieten van vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en ijs! Dat heet vakantie!
Toegang Attractiepark vanaf de aankomstdag 10.00 uur tot en met de vertrekdag.
Check hier de openingstijden van het Attractiepark. Ben je benieuwd hoe het Attractiepark eruit ziet?
Check hier de dronebeelden

Aankomst en vertrek
Een verblijf in de boomhut is mogelijk vanaf zowel 1 nacht als minimaal 2 overnachtingen. Je kunt elke dag aankomen en vertrekken. Aankomst is vanaf 15.00 uur en vertrek om 10.30 uur. 

Betalingstermijnen en betalingsmogelijkheden
- Bij reserveren: 25% van de totaalprijs
- Vanaf 60 dagen voor aankomst: 50% van de totaalprijs
- Binnen 21 dagen voor aankomst: 100% van de totaalprijs


Annuleringsverzekering / Recron voorwaarden

De algemene voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering van Recreatie Verzekeringen hebben betrekking op de Recron voorwaarden vakantieverblijven en/of toeristische plaatsen. Afsluiten kan nog binnen 7 dagen na reservering. 

Parkregels
Voor de goede gang van zaken zijn er parkregels opgesteld. Wij wensen u een fijne vakantie toe en hopen dat de parkregels daaraan bij kunnen dragen.
 


Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief
 
}