Algemene informatie Camping

Campingplaatsen met privé sanitair! 
Alle 18 campingplaatsen beschikken over verwarmd privé sanitair met douche, toilet, wastafel en aan de buitenzijde een eigen afwasplaats. Het privé sanitair heeft een oppervlakte van ± 5 , de campingplaatsen zijn ± 140

Inclusief toegang Attractiepark (april t/m oktober)
Elk verblijf is inclusief de toegang tot het Attractiepark, vanaf 10.00 uur op de aankomstdag tot en met de vertrekdag. Zoals je weet kent het Attractiepark een all-in formule wat betekent dat je, zonder te betalen, kunt genieten van vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en ijs! Check hier de exacte openingstijden van het Attractiepark. Ben je benieuwd hoe het Attractiepark eruit ziet?
Check hier de dronebeelden

Gezellig gezinscamping in Drenthe 
Onze campingplaatsen zijn geschikt voor zowel caravan, vouwwagen, tent én campers! Elke campingplaats beschikt over 16 ampère stroom en er is een aansluiting voor kabel tv (uitsluitend digitale aansluiting). Zo hoef je zelfs tijdens je kampeervakantie je favoriete programma niet te missen! 

Huisdieren
De camping is huisdiervrij. 

Wifi
Op de camping is wifi aanwezig. 

Aankomst- en vertrekdagen
Een verblijf op de camping is minimaal 3 overnachtingen. Buiten het hoogseizoen is de aankomst van maandag t/m zaterdag, vertrek dagelijks.
Tijdens de zomervakantie (07/07-04/09 2023 & 05/07-02/09 2024) is aankomst- en vertrek op maandag en vrijdag. Aankomst vanaf 15.00 uur en vertrek om 11.00 uur. 

Parkeren
Na het uitladen van de bagage dient de auto op de parkeerplaats van de camping geparkeerd te worden.

Betalingstermijnen en betalingsmogelijkheden
- Bij reserveren: 25% van de totaalprijs
- Vanaf 60 dagen voor aankomst: 50% van de totaalprijs
- Binnen 21 dagen voor aankomst: 100% van de totaalprijs

Annuleringsverzekering / Recron voorwaarden
De algemene voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering van Recreatie Verzekeringen hebben betrekking op de Recron voorwaarden vakantieverblijven en/of toeristische plaatsen. Afsluiten kan nog binnen 7 dagen na reservering. 

Parkregels
Voor de goede gang van zaken zijn er parkregels opgesteld. Wij wensen u een fijne vakantie toe en hopen dat de parkregels daaraan bij kunnen dragen.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief
 
}