Algemene informatie Bungalowpark

Een indruk
Om je een indruk te geven hebben we een korte video van het bungalowpark en speelveld gemaakt. Dit filmpje laat je zien dat het park lekker 'groen' is, dus veel bomen en bossage. Er zijn verharde paden waar de kinderen zich uit kunnen leven met hun skateboard, skeelers, step etc.. Ook op het Speelveld zijn volop mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Bekijk het filmpje

Zoveel vakantiehuizen, zoveel keuze...
In het mooie Drenthe ligt Vakantiepark Drouwenerzand. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving.
Het park telt 182 vakantiehuizen variërend van 4- tot 8 persoons. Alle huizen zijn volledig ingericht en hebben een eigen terras met tuinmeubilair. Omdat alle vakantiehuizen particulier eigendom zijn loopt het voorzieningenniveau uiteen van eenvoudig tot comfort. Ook verschillen ze allen van inrichting en faciliteiten waardoor een volgend verblijf er heel anders uit kan zien. Voor ieders wensen zijn er vakantiehuizen te huur. Drouwenerzand heeft alle mogelijkheden! 

Inclusief toegang Attractiepark (april t/m oktober)
Alle huizen zijn inclusief de toegang tot het Attractiepark! Zoals je weet kent het Attractiepark een all-in formule wat betekent dat je, zonder te betalen, kunt genieten van vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en ijs! Dat heet vakantie! 
Toegang Attractiepark vanaf de aankomstdag 13.00 uur tot en met de vertrekdag.
Check hier de openingstijden van het Attractiepark. Ben je benieuwd hoe het Attractiepark eruit ziet?
Check hier de dronebeelden

Huisdieren
Wil je je hond meenemen? Dat kan. (mits aangelijnd en gebruik van een hondenschep is verplicht). Per vakantiehuis is maximaal 1 hond toegestaan. Kijk op de website of het meenemen van je hond is toegestaan in het vakantiehuis van jouw keuze. Katten zijn niet toegestaan op ons park. 

Aankomst- en vertrekdagen
Aankomst op maandag en vrijdag vanaf 15.00 uur. Vertrek op maandag en vrijdag om 10.00 uur.

Betalingstermijnen en betalingsmogelijkheden
- Bij reserveren: 25% van de totaalprijs
- Vanaf 60 dagen voor aankomst: 50% van de totaalprijs
- Binnen 21 dagen voor aankomst: 100% van de totaalprijs

Annuleringsverzekering / Recron voorwaarden
De algemene voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering van Recreatie Verzekeringen hebben betrekking op de Recron voorwaarden vakantieverblijven en/of toeristische plaatsen. Afsluiten kan nog binnen 7 dagen na reservering. 


Parkregels
Voor de goede gang van zaken zijn er parkregels opgesteld. Wij wensen u een fijne vakantie toe en hopen dat de parkregels daaraan bij kunnen dragen.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief
 
}