Rookvrij(er) park

Vorig jaar hebben we een enquête onder onze gasten gehouden met daarin de vraag ‘Wat vindt u ervan dat we intern kijken naar de mogelijkheden voor rookzones’?  Meer dan  80% was ‘voor’ een rookvrij park, we ontvingen veel positieve reacties. Onder ‘overige opmerkingen’ gaf 20% aan dat ze de voorkeur zouden hebben voor een volledig rookvrij park.

Vanaf 6 april 2019 is Drouwenerzand Attractiepark dan ook rookvrij(er), met uitzondering van een rookzone. Uiteraard is en blijft iedereen van harte welkom, we vragen rokers natuurlijk niet om te stoppen met roken maar wel om rekening te houden met de plek ‘waar te roken’. We hebben speciale rookzone in het park, deze is overdekt en bevindt zich naast de tunnel van het Spookhuis.

We hebben dit besluit dus weloverwogen genomen, gericht op- en rekening houdend met onze kleine gasten. Niet voor niets kennen we allemaal het gezegde: ‘Hebben de kinderen het naar hun zin, dan hebben de ouders ook een heerlijke dag’. Als park houden we ons dagelijks de gehele dag bezig met de veiligheid van onze gasten, daar hoort inmiddels een rookvrij park ook bij.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief