Blauwer dan blauw

Natuurlijk weten we heel goed dat de directe omgeving van Drouwenerzand heel veelzijdig is: het mooie gelijknamige natuurgebied tegenover het park met grote zandverstuiving en jeneverbessen heeft een wandelroute met paarse paaltjes (van ca. 5 kilometer) en er loopt een schaapskudde.

Fietsend door de omgeving merk je dat de Hondsrug mooi glooiend is en de boswachterij Borger-Gieten, achter het park, heeft mooie verharde fietspaden. Je fietst langs bos, hei, akkers, hunebedden, weides met koeien, paarden, schapen, vennetjes en nog veel meer moois wat Drenthe te bieden heeft.

Maar dan.... dan fiets je door de Boswachterij Borger-Gieten, omdat je ook wilt filmen bij de mooie zwemvijver 'het Nije Hemelriek' en weet je niet wat je ziet! Water; nog blauwer dan blauw! Je waant je... nou we weten niet zo goed waar je je zou kunnen wanen eerlijk gezegd, maar dit verwacht je echt niet in Drenthe. En voor ons nog mooier: zo dichtbij Drouwenerzand. Het is de voormalige zandafgraving Gasselterveld.

Een prachtige plek om te zonnen, zwemmen en met water en zand te spelen, waar tevens een fantastische gevarieerde mountainbike route ligt.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief