Blogs
22-01-2020
10 Tips voor uw schoolreis

Schoolreisjes zijn altijd leuk om te organiseren, de reacties van de kinderen zijn altijd enthousiast en ze kijken er ver van tevoren naar uit! Tegelijkertijd is het een activiteit die je goed geregeld wilt hebben. Wij hebben gemeend jullie hiermee te kunnen helpen door een lijstje met 10 schoolreis tips te maken.


24-06-2019
Blog enquêtes

Trots en blij zijn wij om te horen dat onze gasten die ons bezocht hebben in 2018 ons een gemiddelde van een 8,5 geven.

 


16-05-2019
Schoolreis

Voor de vele hardwerkende meesters en juffen kan het een hele opgave zijn om een leuk schoolreisje te organiseren. Moet er ook nog iets te leren zijn of gaat het voornamelijk om het plezier? Wat gaan we eten? Is het voor elk kind een leuk uitje? En zo kunnen we natuurlijk pagina’s volschrijven met wat er allemaal bij komt kijken. Wij proberen dan ook deze zorgen zoveel mogelijk weg te nemen voor de meesters en juffen, zodat het organiseren van een schoolreis 'peanuts' wordt.


29-04-2019
Blog 'op weg met mama'

Onlangs bracht mama Jolien met haar gezin een bezoek aan het Attractiepark. Ze hebben een heerlijk dag gehad en delen dit graag met andere ouders.


26-01-2019
Bekend van TV, NPO3 ZAPP

Hoi allemaal!

Wij zijn Maylin en Damian van team van geel.

Toen wij een telefoontje kregen van de productie van de Boomhut Battle dat wij waren uitgekozen gingen wij helemaal uit ons dak.


08-09-2018
Blog Halloween griezel

Nou ja, niet een dag van de griezel eigenlijk, maar van de acteur. Ik mag dit seizoen voor de vijfde keer meewerken aan de angstaanjagende Halloweendagen in het Drouwenerzand. Het is voor mij een zeer leuk tijdelijk baantje waar ik elk jaar enthousiast naar uitkijk. Elk jaar is het toch weer een beetje anders wat het alleen maar erg leuk en spannend maakt.

 


15-08-2018
Algemeen medewerker

Vandaag arriveer ik om 9.00 bij de leveranciersingang van het park (het kan ook voorkomen dat ik om 10 of 12 uur moet beginnen). Ik loop richting de garderobe om mijn spullen op te hangen en kijk vervolgens op het ochtend- en het dagrooster. Op het ochtendrooster zie ik welke schoonmaakwerkzaamheden ik vandaag voor de opening van het park mag uitvoeren. Vandaag betreft het alle terrastafels schoonmaken, zodat de gasten straks kunnen aanschuiven aan een schoon tafeltje.


19-07-2018
Blog Leidinggevende keuken

Ik begin de dag om 09.00, een uur voor de opening van het park en twee uur voor opening van de keuken. Voor het geval je er nog niet mee bekend bent: Drouwenerzand hanteert een all-in formule. Bij de entreeprijs zit altijd inbegrepen: vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs!


08-05-2018
Blog hoofd souvenirwinkel

Ik hoop dat je al eens een bezoek hebt gebracht aan de souvenirwinkel in het Attractiepark en zo niet hoop ik je daar gauw een keer tegen te komen. Als je al wel eens bent geweest weet je misschien dat de winkel geen buitenproportionele groottes aanneemt, maar toch is er heel wat te beleven en is er werk genoeg.


ARRANGEMENTEN
€ 8,50 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor een onvergetelijke schoolreis van groep 3 t/m 8 dus!
€ 8,50 - € 15,50 p.p.
KINDERFEESTJES
Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen iets lekkers!
€ 12,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!
Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief