Blogs

03-06-2022
Blauwer dan blauw

Een poosje geleden gingen we met een aantal collega's op pad om leuke filmpjes te maken voor onze social media. Dikke pret op de fiets en met Danny in de kofferbak was het allemaal een behoorlijk koddig gezicht. We hadden, vonden wij, leuke onderwerpen bedacht en uitgewerkt om jullie te laten zien. Maar eerlijk gezegd kwamen we iets tegen wat niet in ons 'script' stond, maar wat alle verbeelding te boven ging. En zó dicht bij het park!


05-05-2022
Blog hunebedden omgeving Drouwenerzand

Lijstjes, we zijn er allemaal dol op! Daarom in deze blog een opsomming van de 'top 5 hunebedden in de omgeving van het Drouwenerzand'.

Het zijn de toeristentrekpleisters voor vele toeristen die Drenthe aandoen; de hunebedden. De provinciale weg “de N34”, oftewel 'Hunebed Highway' loopt dwars door heel Drenthe, bijna tot aan de stad Groningen. We hebben vijf hunebedden (en benoemen een paar bonus-hunebedden) in de directe omgeving van Drouwenerzand Vakantiepark voor jullie op een rijtje gezet.


10-01-2022
Schoolreis

Voor de vele hardwerkende meesters en juffen kan het een hele opgave zijn om een leuk schoolreisje te organiseren. Moet er ook nog iets te leren zijn of gaat het voornamelijk om het plezier? Wat gaan we eten? Is het voor elk kind een leuk uitje? En zo kunnen we natuurlijk pagina’s volschrijven met wat er allemaal bij komt kijken. Wij proberen dan ook deze zorgen zoveel mogelijk weg te nemen voor de meesters en juffen, zodat het organiseren van een schoolreis 'peanuts' wordt.


01-09-2021
10 Tips voor uw schoolreis

Schoolreisjes zijn altijd leuk om te organiseren, de reacties van de kinderen zijn altijd enthousiast en ze kijken er ver van tevoren naar uit! Tegelijkertijd is het een activiteit die je goed geregeld wilt hebben. Wij hebben gemeend jullie hiermee te kunnen helpen door een lijstje met 10 schoolreis tips te maken.


03-08-2021
Algemeen medewerker

Vandaag arriveer ik om 9.00 bij de leveranciersingang van het park (het kan ook voorkomen dat ik om 10 of 12 uur moet beginnen). Ik loop richting de garderobe om mijn spullen op te hangen en kijk vervolgens op het ochtend- en het dagrooster. Op het ochtendrooster zie ik welke schoonmaakwerkzaamheden ik vandaag voor de opening van het park mag uitvoeren. Vandaag betreft het alle terrastafels schoonmaken, zodat de gasten straks kunnen aanschuiven aan een schoon tafeltje.


01-06-2021
Blog kindvriendelijk Drouwenerzand

In deze blog 5 redenen waarom Drouwenerzand als kindvriendelijk bestempelt mag worden.

Op 1 juni wordt de dag van het kind gevierd. Op deze kinderdag worden de kinderen een beetje verwend met bijvoorbeeld cadeautjes of een leuk dagje uit. Ook wordt er stilgestaan bij de rechten


03-05-2021
Blog Leidinggevende keuken

Ik begin de dag om 09.00, een uur voor de opening van het park en twee uur voor opening van de keuken. Voor het geval je er nog niet mee bekend bent: Drouwenerzand hanteert een all-in formule. Bij de entreeprijs zit altijd inbegrepen: vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs!


09-05-2018
Leidinggevende Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark heeft twee leidinggevenden voor de dagelijkse leiding, waarvan ik de operationeel manager ben. Daarnaast hebben wij ook assistenten en uiteraard een heel team achter ons staan. Ik beschrijf graag een gemiddelde werkdag voor jullie. Met de nadruk op gemiddeld, aangezien elke dag natuurlijk erg verschilt om er gelijk maar even een cliché in te gooien.


08-05-2018
Blog hoofd souvenirwinkel

Ik hoop dat je al eens een bezoek hebt gebracht aan de souvenirwinkel in het Attractiepark en zo niet hoop ik je daar gauw een keer tegen te komen. Als je al wel eens bent geweest weet je misschien dat de winkel geen buitenproportionele groottes aanneemt, maar toch is er heel wat te beleven en is er werk genoeg.


Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief