Last minutes Lodges

Ben jij ook zo dol op Drenthe en de grote verscheidenheid in activiteiten die deze prachtige provincie te bieden heeft? Kom dan genieten in één van onze lodges, mét last minute korting

 Bijzonder overnachten met je eigen gezin in een Saloon-, Kasteel- of Tentlodge,
hoe leuk is dat! Elk type lodge heeft zijn eigen charme; kies je voor de Saloonlodge dan geniet je van de Wild West sfeer, in de Kasteellodge verwacht je dat elk moment een ridder te paard voor de ophaalbrug staat en de tentlodges geven je echt het campinggevoel, maar dan wel met veel ruimte en comfort (privé sanitair, loungebanken en robuuste keuken). Het zal lastig zijn om hier een keuze in te maken, kijk gerust wat er nog beschikbaar is.

Bij je verblijf in een Kasteel of Saloon is een heerlijke Robin Hood maaltijd inbegrepen!

Vanwege de geldende maatregelen is het attractiepark tot 11 mei 2021 helaas gesloten, maar we verwelkomen jullie graag een andere keer in het attractiepark. Daarom ontvangen jullie bij aankomst een vrijkaart per persoon (t.w.v. €15,50 p.p.) voor het attractiepark, te gebruiken op een ander door jullie gekozen moment. 

Boek je verblijf in de periode tot
10 mei 2
021 met 30% korting! 

(Geldt niet i.c.m. andere acties en kortingen)
Ben je helemaal enthousiast en wil je vandaag nog je koffers pakken om naar Drouwenerzand te rijden? Dan kun je telefonisch reserveren via telefoonnummer 0599 - 564201.

Tentlodge Drouwenerzand Vakantiepark

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief