Genieten met de hoofdletter 'G' doe je in deze comfortabele ruime Saloon-lodge, voorzien van alle gemakken! Natuurlijk geniet je ook van gratis toegang tot het attractiepark.

De Saloon beschikt over 3 slaapkamers en op alle bedden liggen kussens en dekbedden. Op de veranda staat een fijne loungeset en een 'snelle hap of borrel' neem je aan de picknicktafel, voor elke gelegenheid is er wel een zitgelegenheid.

Bijzonder overnachten in Drenthe doe je in deze Saloonlodge, sfeervol, comfortabel en op loopafstand van het attractiepark.

Lodges
Saloon Lodge
€ 0
 

Dat is nog eens bijzonder overnachten; je staat óp de camping en vanuit je Saloonlodge heb je zicht op de speeltuin. Je slaapt op heerlijke bedden en hebt een ruime robuuste keuken om heerlijk te koken.     

 
Kenmerken
Inclusief Attractiepark (zie openingstijden)
Wifi
Geschikt tot 7 personen
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbedden
Slaapkamer 2: Stapelbed en 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: Stapelbed
Keuken, douche en toilet
Flatscreen
Vaatwasser
Veranda met loungeset
Koffie apparaat
Waterkoker
Magnetron
Rook- en huisdiervrij
Centrale Verwarming

Je hoort het overal om je heen: 'Drenthe is dé vakantieprovincie bij uitstek!' Tja, dat gaan wij natuurlijk niet ontkennen. Gelet op de enorme variatie uitjes in de provincie is het trouwens niet zo raar. Drenthe heeft bos, heide, veen, hunebedden, heel veel fiets- en wandelpaden en -routes. Maar ook op het gebied van buitensport is er van alles te doen. Neem je zelf je mountainbike mee, dan kun je je lol wel op! Vlakbij Drouwenerzand Vakantiepark is een ge-wel-dige mountainbike route rondom speelvijver 't Gasselterveld van zo'n 30 kilometer (is uit te breiden). Volgens MBT Challenge een 'mountainbike paradijs'! Op de site van drenthe.nl vind je nog veel meer gave routes die je de mooiste plekken van Drenthe laten zien. Naast mountainbiken kun je ook prachtig kanoën bij Breeland Recreatie in Annen (ca. 20 autominuten) en o.a. outdoor klimmen, vlotten bouwen of stand up paddling bij klimpark Joytime in Grolloo (ca. 15 autominuten).