Schommelen op de veranda en slapen in een hemelbed! Dat is mogelijk op onze camping in een van onze Woud Lodges! Kom luxe kamperen en geniet van alle gemakken van deze lodges! Dit moet je een keer meemaken. Met maar liefst 8 personen kun je wakker worden in de ruime master bedroom mét hemelbed of romantische bedstee. Op de bedden liggen kussens en dekbedden. Geniet van de zon op de veranda en stap met je blote voeten in het frisse gras

Lodges
Woud Lodge
€ 660,75
 

Kamperen in nieuwe stijl! 
De woudlodges beschikken over een schommelstoel op de veranda. Slaap jij in het hemelbed of in de bedstee? Graag tot ziens!

 
Kenmerken
Inclusief Attractiepark (zie openingstijden)
Geschikt tot 8 personen
Wifi
Schommel op de veranda
Slaapkamer 1: Bedstee voor 2 personen
Slaapkamer 2: Hemelbed
Slaapkamer 3: 2x 1-persoons stapelbed
Keuken, douche en toilet
Veranda met loungeset
Koffie apparaat
Waterkoker
Kachel
Rook- en huisdiervrij

Bijzonder overnachten doe je in onze Woudlodge, deze tentlodge heeft eigen sanitair (met heerlijke regendouche) en een robuuste keuken. De Woudlodge heeft een leuke schommelbank op de veranda, waar ook een loungebank met stoelen staat. Aan de picknicktafel voor de Woudlodge geniet je van je ontbijt, borrel of doe je een spelletje, dit kan ook binnen aan de grote eettafel natuurlijk maar we gaan even uit van mooi weer! De zithoek in de lodge heeft ook een loungebank met stoel en tv. Is het iets frisser, dan kan de kachel aan. Slapen doe je op 'echte bedden', waar dekbedden en kussens liggen, dus geen 'gesleep' met luchtbedden en slaapzakken. Heerlijk genieten van comfort én het campinggevoel.

Vanaf Vakantiepark Drouwenerzand ontdek je de prachtige omgeving van Drenthe natuurlijk het liefst te voet of op de fiets. Vanaf je lodge loop je zo naar de 2 naast het park gelegen hunebedden (ca. 500 meter) en loop je rechtsaf dan loop je even later zo in het Staatsbosgebied Borger-Gieten.