Top!
Ben je op vakantie bij Drouwenerzand dan geniet je natuurlijk ook van gratis toegang tot het attractiepark! Het Kasteel heeft 3 slaapkamers en op alle bedden liggen kussens en dekbedden, de keuken is compleet, natuurlijk is er een fijne badkamer met douche, toilet en wastafel en de inrichting is uiterst sfeervol. 

Glamping in een Kasteel-Lodge betekent alle comfort van een vakantiehuis (dus ook cv) maar dan met de sfeer van de camping. 

Lodges
Kasteel Lodge
vanaf € 560,75
Kies verblijfsduur
 

Geniet in Drenthe, op de prachtige Hondsrug, in een comfortabel Kasteellodge van Drouwenerzand Vakantiepark. Er is veel ruimte rondom het kasteel en een speeltuin voor de deur!    

 
Kenmerken
Inclusief Attractiepark (zie openingstijden)
Wifi
Geschikt tot 7 personen
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbedden
Slaapkamer 2: Stapelbed en 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: Stapelbed
Keuken, douche en toilet
Flatscreen
Vaatwasser
Veranda met loungeset
Koffie apparaat
Waterkoker
Magnetron
Rook- en huisdiervrij
Centrale Verwarming

Denk je aan Drenthe, dan denk je o.a. aan ruimte, natuur en hunebedden. Nou, dat komt goed uit: Drouwenerzand ligt in de prachtige, veelzijdige provincie Drenthe, heeft volop ruimte rondom de Kasteellodges, natuur vind je zowel voor-, naast- als achter het vakantiepark en 2 (!) hunebedden vind je op een paar minuutjes wandelen. Wauw! Drouwenerzand ligt op de glooiende Hondsrug in het UNESCO Global Geopark; 'dit bestaat uit een stelsel van evenwijdig lopende ruggen in het landschap, van elkaar gescheiden door beekdalen'. Tegenover het Vakantiepark ligt Natuurgebied het Drouwerzand, hier zijn 2 prachtige wandelroutes (5 en 9 kilometer). 'Dit natuurgebied is een belangrijk broedgebied voor de Boomleeuwerik, Roodborsttapuit en Nachtzwaluwen'. Een werkelijk prachtige wandeling maak je in boswachterij Gieten-Borger (achter het vakantiepark) rondom speelvijver 't Gasselterveld en recreatieplas het Nije Hemelriek. De wandeling rondom deze 2 plassen is ongeveer 4 kilometer en biedt prachtige uitzichten over het blauwe water. Natuurlijk is er in Drenthe nog veel meer te beleven,  onder het kopje 'omgeving' laten we ter inspiratie meer leuke uitjes en bezienswaardigheden zien.