Last minutes Hotel

Last minute naar Hotel Drouwenerzand in Drenthe, profiteer van 15% korting!

Vanwege de geldende maatregelen is het attractiepark tot 11 mei 2021 helaas gesloten, maar we verwelkomen jullie graag een andere keer in het attractiepark. Daarom ontvangen jullie bij aankomst een vrijkaart per persoon (t.w.v. €15,50 p.p.) voor het attractiepark, te gebruiken op een ander door jullie gekozen moment. 

Boek je verblijf in de periode tot 
10 mei 2021 met 15% korting! 

> inclusief ontbijt <

Een fijn verblijf in Drenthe, een heerlijk ontspannen samenzijn. Geniet met elkaar van het prachtige natuurgebied 'Het Drouwenerzand' tegenover het hotel, 2 hunebedden nabij het hotel en Boswachterij Gieten-Borger (1,5 km) achter het hotel. 

In natuurgebied 'Het Drouwenerzand' is een mooie 'paarse paaltjes wandelroute' van ca. 5 km, tevens loopt hier een schaapskudde. In Boswachterij Gieten-Borger zijn verschillende wandelroutes van diverse lengtes, een wandeling rondom de prachtige waterpartij 'Gasselterveld' mag niet ontbreken! Ook is er een spectaculaire mountainbikeroute in deze boswachterij en rondom het 'Gasselterveld. Het water is heer azuurblauw, haast 'on-Nederlands' maar prachtig!

Komen jullie ook genieten van onze prachtige omgeving?

(De last minute korting geldt niet i.c.m. andere acties en kortingen)
Ben je helemaal enthousiast en wil je gelijk je koffers pakken om vandaag nog naar Drouwenerzand te rijden? Dan kun je telefonisch reserveren via telefoonnummer 0599 - 564201.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief