Complimenten

Onderstaande mail ontvingen we vorig jaar van Martijn en zijn dochter Anne naar aanleiding van hun bezoek aan de Halloweendag op 9 oktober 2021. Zoveel complimenten, we zijn er stil van..... Hier doen we het tenslotte allemaal voor!

 

Beste Drouwenerzand,

vandaag ben ik met mijn achtjarige dochter bij Halloween bij Drouwenerzand geweest en ik wil hierbij mijn grote complimenten uiten aan jullie allemaal voor een geweldige dag. Bij thuiskomst was mijn eerste opmerking "een niveau wat de Efteling ontstijgt" en dat vind ik ook echt. Het aantal acteurs dat jullie hebben rondlopen en hun inzet is absoluut een compliment waard.

De (monster) acteurs waren echt allemaal heel goed gekleed en geschminkt, en ze reageerden zonder uitzondering geweldig op een achtjarig kind en ze toonden een geweldig gevoel van inleving in de belevingswereld van een kind. Een paar voorbeelden:

Het heksenhuisje: mijn dochter was toch wel een beetje angstig, dus ik kwam elke kamer binnen met de luide opmerking: “ ik ben benieuwd of hier een lieve heks is”. Zonder uitzondering reageerde uw acteurs hierop door zich als lieve heks op te stellen en mijn dochter gerust te stellen op een manier dat zij met spanning maar ook met heel veel plezier uit de attractie kwam.

De monster parade: meerdere monster herkenden mijn dochter van het park en lieten dat ook zien aan haar. Ze had dan ook echt een band met hen, en dat vind ik ongelooflijk knap van acteurs die heel veel mensen moeten zien op een dag.

Jullie park is de perfecte omvang voor kinderen en de manier waarop Halloween is opgezet doet echt recht aan de oriëntatie op deze groep.

Rest mij om ook het al het andere personeel een dikke pluim te geven voor de manier waarop zij hun werk doen om alles in het park draaiende te houden en toch kinderen zich thuis te laten voelen.

Kortom, ook namens mijn dochter, bedankt voor een hele geweldige dag!

Ik hoop dat jullie een manier hebben om deze complimenten over te brengen aan al jullie medewerkers.

Vriendelijke groet, Martijn (en Anne, 8 jaar)

De Griezelparade begint om 18.00 uur met het Heksenwiel.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief