BESTEL NU ALVAST JE
DROUWENERZAND TICKETS

Q & A Knolpower weekend

Ben jij ook zo nieuwsgierig wat Enzo zijn favoriete auto is of wil je weten waar Myron en hij nog graag een keer op vakantie naartoe willen? Of misschien ben je wel nieuwsgierig naar.......  Wie weet kun jij hem tijdens de ‘Q & A’ op één van de Knolpowerdagen jouw prangende vraag stellen!

Om ca. 11.30 uur en ca. 15.00 uur is er op het evenemententerrein een ‘Knolpower Q & A’ met Enzo. Bij binnenkomst in het Attractiepark ontvang je een kaart waarop staat tijdens welk tijdstip van de Q &A we jou verwachten op het evenemententerrein. Je kunt dus bij één Q & A aanwezig zijn.

Om alle kinderen evenveel kans te geven om Enzo een vraag te stellen gaat er een zogenaamde ‘catchbox’ (oftewel: een grote dobbelsteen met microfoon erin) door/ over het publiek. Na elke vraag gaat de dobbelsteen terug naar Enzo zodat hij deze opnieuw het publiek in kan ‘gooien’ en de volgende zijn of haar vraag kan stellen.

Tijdens de Q&A worden ook de prijzen van het 'enveloppenkansspel' uitgereikt door Enzo.

 

Het hek naar het evenemententerrein gaat ongeveer één uur voor de Q & A open.

 

Hier vind je antwoorden op veel gestelde vragen.

 

* Het programma van het Knolpower weekend is met zorg samengesteld om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen. Onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

 

'Vraag maar raak!'

 

 

Koop snel je tickets want op = op!


Bestel - hier - je tickets!

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief