Drouwenerzand Attractiepark - korting

Breng je een bezoek aan Drouwenzand Attractiepark dan profiteer je van een voordelige all-in prijs. De entree van Drouwenerzand is namelijk altijd inclusief alle attracties, vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, diverse snacks, koffie, thee, limonade en softijs!

Koop hier ONLINE TICKETS, dan ben je zeker van je dagje weg!

Je bent niet alleen zeker van je dagje weg met online tickets, maar je hebt ook een korting op de entreeprijs aan de kassa (aan de kassa betalen is alleen mogelijk als er voldoende beschikbaarheid in het park is). We adviseren dus altijd om vooraf online tickets te kopen.

In 2021 ontvingen we een mooie tweede prijs, met een publiekswaardering van 9,2 voor prijs- kwaliteit. Dit cijfer is hoger dan het gemiddelde van alle landelijke uitjes, daar zijn we TROTS op! Met dit cijfer, weet je zeker dat je 'waar krijgt voor je geld'. 


En is één dag attractiepark niet lang genoeg (snappen we hoor!), dan blijf je toch lekker slapen in één van onze overnachtingsmogelijkheden? Verblijf je in één van onderstaande accommodaties*, dan heb je tevens dagelijks toegang tot het attractiepark! 

  • Boomhut, origineel overnachten 'op hoogte';
  • Kasteel- en Saloonlodge, comfortabel overnachten in stijl;
  • Glamping, in een luxe tent;
  • Hotel, met kamers voor 2- tot 5 personen, tevens familie(thema)kamers;
  • Camping, met nieuw privé sanitair (2021) en afgescheiden plekken middels bossage;
  • Vakantiepark, met vakantiehuizen van 2- tot 8 persoons.

 

* Bij de vakantiehuizen van toepassing op alle 4 persoons vakantiehuizen en groter.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief