Halloweendag voor het hele gezin

Een onvergetelijk dag!

Halloween bij Drouwenerzand is geschikt en bedoelt voor het hele gezin! Hieronder leggen we uit hoe een Halloweendag er (ongeveer) uitziet.

Het attractiepark is tijdens de Halloweendagen elke zaterdag in oktober èn woensdag 24 oktober geopend van 13.00 - 21.00 uur.

Een Halloweendag is ècht anders dan anders. Het gehele park is in Halloweensfeer met o.a.: strobalen, pompoenen, kalebassen, uitgeholde pompoenen met lichtjes, maisstengels etc..

Naast alle attracties kun je gratis naar het Halloweenhuis, Huyze den Vilder, de Scare Zone en the Maze. 

Er staat een grote tent in het park, deze is voorzien van kachels, dus lekker behaaglijk. 

Van 13.00 - 17.00 uur lopen er vriendelijke Halloweenfiguranten door het park, leuk voor alle kinderen die de Scare Zone te spannend vinden.

Tot 18.00 uur kun je dus door het gehele park lopen zonder dat je echte Halloween griezels tegenkomt.

Vanaf 18.00 uur lopen er (alleen) griezels in de Scare Zone, adviesleeftijd 12+.

In het Wondencentrum kun je je een supergave wond laten aanbrengen, gratis voor alle gasten (13.00 - 17.00 uur).

Kinderen t/m de basisschoolleeftijd mogen tijdens de Halloweendagen verkleed komen. Voor kinderen van 12 jaar en ouder is het dus NIET toegestaan om verkleed als griezel het park te betreden. Om mis(ver)standen te voorkomen vinden we het belangrijk dat het voor onze gasten duidelijk is dat alle griezels die tijdens een Halloweendag in het park lopen, bij Drouwenerzand horen. We rekenen op jullie begrip.

De keuken is tijdens een Halloweendag geopend vanaf 13.00 uur.

Op Halloween Square wordt vanaf 14.00 uur smakelijke braad- en curryworsten en churros  bereid. Voor gasten met een Halloween VIPticket gratis.

Het Halloweenhuis, de Scare Zone en the Maze hebben een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder. Huyze den Vilder is geschikt voor alle leeftijden, maar gericht op kinderen ca. 4 tot 12 jaar. Gasten met een Halloween VIPticket genieten van 1x voorrang bij deze huizen en the Maze.

De entree aan de kassa is € 15,00, maar online geniet je van een super korting èn kun je via de snelingang: € 12,25 per persoon! 

Wil je voorrang èn voordeel dan koop je Halloween VIPtickets voor slechts € 19,99 per persoon, dit biedt ook vele extra's. Kijk hier maar eens: Halloween VIPtickets.

ARRANGEMENTEN
€ 7,80 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor groep 3 t/m 8 dus!
vanaf € 7,80 p.p.
KINDERFEESTJES
Vier je je kinderfeestje bij Drouwenerzand Attractiepark, dan ben gelijk klaar! Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen een zakje snoep!
€ 11,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!