Halloweendag voor het hele gezin

Elke avond SPECTACULAIRE LASERSHOW!

Het attractiepark is tijdens de Halloweendagen, elke zaterdag in oktober èn woensdag 23 oktober, geopend van 13.00 - 21.00 uur.

We proberen je elk jaar te verrassen met een andere invulling en ook dit jaar is dit weer gelukt! 

Voor jong, jeugd en ouder
Halloween bij Drouwenerzand is geschikt en bedoelt voor het hele gezin! Hieronder leggen we je uit hoe een Halloweendag er (ongeveer) uitziet. 

Een Halloweendag is ècht anders dan anders. Het gehele park is in griezelig gezellige en soms misschien beetje enge Halloweensfeer; overal liggen pompoenen, maisstengels, strobalen en Halloweendecoratie.

Er staat een extra tent in het park, deze is voorzien van kachels, dus lekker behaaglijk. 

Vanaf 13.00 uur lopen er 'vriendelijke' Halloweenfiguranten (niet té eng) door het park, leuk voor de kinderen om mee op de foto te gaan.

Naast alle attracties kun je gratis naar de Halloweenhuizen
Fre(e)ak's Circus route 1  nieuw!*
* Fre(e)ak's Circus route 2 
nieuw!*
* Het Boswachtershuisje nieuw!*
* Scary Inferno 
nieuw!
* De
Passage nieuw!

Gasten met een Halloween VIPticket genieten van 1x toegang via de snelingang bij deze huizen*.

> KOOP hier je HALLOWEEN ticket <

Entertainment
In het Wondencentrum kun je je een supergave 'wond' laten aanbrengen, gratis voor alle gasten (13.00 - 17.00 uur).

Een kidsentertainer zorgt voor veel kinderpret, hij loopt kriskras door het park om zijn kunsten te tonen (15.00 - 19.00 uur).

Selfies; van 18.00-21.00 uur lopen er enge griezels op de ponybaan, durf jij dichtbij te komen en met ze op de foto te gaan? Laat het ons (en je vrienden) zien en deel ze op de Social Media met de hashtag #HalloweenDrouwenerzand. 

Op Creepy Carnival staan kraampjes met Halloweenspelletjes (kinderen altijd prijs!), oliebollen en een lekkere popcorn/ suikerspin haal je bij Rotten Candy. Met Halloween VIPtickets ontvang je 2 gratis munten, gratis oliebol en gratis een bakje popcorn of suikerspin.

Verkleed naar het park
Kinderen t/m de basisschoolleeftijd mogen tijdens de Halloweendagen verkleed komen. Voor kinderen van 12/13 jaar en ouder is het dus NIET toegestaan om verkleed als griezel het park te betreden. Om mis(ver)standen te voorkomen vinden we het belangrijk dat het voor onze gasten duidelijk is dat alle griezels die tijdens een Halloweendag in het park lopen, bij Drouwenerzand horen. We rekenen op jullie begrip.

Smakelijk eten
De keuken is tijdens een Halloweendag geopend vanaf 13.00 uur.

Op Creepy Carnival worden heerlijke oliebollen bereid, van 16.00 - 20.00 uur. Voor gasten met een Halloween VIPticket zijn deze gratis.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn de 'echte enge Halloweengriezels' alleen op plekken waar je ze bewust moet 'opzoeken'. Houd je wel van het Halloweensfeertje, maar niet van 'dat hele enge' dan ga je daar gewoon niet naartoe.  Op deze manier kan iedereen van Halloween genieten!

Afsluiting
We eindigen de avond met een onvergetelijke spectaculaire lasershow!

Entree
De entree aan de kassa is € 16,00, maar online geniet je van een super korting èn kun je via de snelingang: € 13,25 per persoon

Wil je voorrang èn leuke/ lekkere extra's dan koop je Halloween VIPtickets voor slechts € 19,99 per persoon. Kijk hier voor meer informatie: Halloween VIPtickets.

 

(onder voorbehoud van onvoorziene wijzigingen)

FOTO'S