20 + 21 APRIL
KOOP NU TICKETS
OP = OP
DIT WIL JE NIET MISSEN!
Q & A
Bedenk goed wat jij altijd al hebt willen weten en misschien ben jij één van de gelukkigen die Meisje Djamila een vraag mag stellen!
MEET & GREET
Vanaf 1 maart 12.00 uur zijn de Family Power Ticket(s) beschikbaar en maak je kans op een Meet & Greet met Steven Kazàn! Wees er wel snel bij want er zijn een beperkt aantal 'Meet & Greet tickets' beschikbaar.
MEET & GREET
Vanaf 1 maart 12.00 uur zijn de Family Power Ticket(s) beschikbaar en maak je kans op een Meet & Greet met Meisje Djamila! Zorg dat je er op tijd bij bent en bemachtig een van de exclusieve Meet & Greets tickets (OP=OP).
INTERACTIEVE SHOW STEVEN KAZÀN
Steven won op 12 oktober 2023 De Televizier Ring Jeugd met Steven & Jamie Kazàn – Road to Vegas, ook was Steven één van de publiekslievelingen in De Verraders. Een interactieve show voor de hele familie, vol grappen, interactie en natuurlijk een heleboel magie!
FOODTRUCKS
In het Attractiepark staan 2 Foodtrucks waar je GRATIS iets lekkers kunt halen.
SELFIE TIME!
Op een aantal plekken in het park kun je selfies maken, zodat je aan je vrienden kunt laten zien hoe zo'n gave dag jij vandaag hebt!
GRABBELEN MAAR!
'Griebelgrabbel' in de grabbelton en maak kans op een gave prijs, zoals een ritje met Meisje Djamila in de Freak Out, botsen met Steven Kazàn in de botsauto's, Drouwenerzand Vrijkaarten, Drouwenerzand merchandise etc. 1e x Gratis grabbelen.
STRAATTHEATER EN SCHMINK
Het kan zomaar zijn dat je iemand van het straattheater 'tegen het lijf' loopt. Let je wel op? Voor je het weet haalt hij een grap met je uit! Sta je er graag gekleurd op? Laat je dan ook nog even schminken!
SILENT DISCO
Geniet met een draadloze koptelefoon van lekkere muziek die wij voor je hebben uitgezocht. Lekker swingen en meezingen en zing je een beetje vals? Geeft niets, je hoort er zelf toch niets van 😉.