Familiedag met collega's

Groepen vanaf 20 personen betalen slechts € 14,00 p.p., inclusief eten & drinken!*
Drouwenerzand Attractiepark heeft attracties voor verschillende leeftijden, verschillende terrassen (overdekt en in de zon) en is overzichtelijk ingericht waardoor je elkaar niet snel kwijtraakt. 

Meer inzicht en wederzijds begrip
Elke personeelsvereniging is vaak op zoek naar leuke (nieuwe) uitjes voor hun leden. Dit gaat van teambuilding middels survival tot een avond naar het theater. Maar wat natuurlijk óók kan, is een een uitje met het hele gezin naar een pretpark! Zo leer je ook het gezin 'achter' je collega's kennen en weet je bijvoorbeeld over welk kind je collega zich zorgen maakt als deze ziek thuis is en je collega op het werk is. Je krijgt er zoveel meer inzichten en wederzijds begrip door!

Je leert elkaar anders/ beter kennen
Met collega's en familie een gezellige en ontspannen dag in het Attractiepark, je leert elkaar op een hele andere manier kennen en misschien ga je nog wel samen in de supersnelle XLR8! Je ziet elkaar in een hele ander sfeer en setting, dit kan tot verrassende inzichten leiden: 'Nooit gedacht dat jij in zo'n heftige attractie durft!' Of misschien blijven jullie liever lekker op terras zitten kletsen en leren de kinderen elkaar onderling kennen en rennen ze van attractie naar attractie.

 

* vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, diverse snacks, koffie, thee, limonade en softijs

Leer je elkaar beter kennen, weet wie er 'achter' je collega's staan en organiseer een gezellig uitje naar het Attractiepark!

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief