Algemene informatie

Kom gezellig logeren bij Drouwenerzand Hotel!
Op een steenworp afstand van het Attractiepark vind je het Drouwenerzand Hotel. Hier kun je bijkomen van een dagje Attractiepark of na het ontdekken van de veelzijdige omgeving waaronder een tweetal unieke hunebedden vlak achter het hotel gelegen. 

Bij binnenkomst van het hotel vind je de ontbijtruimte/gezelschapsruimte met flatscreen, wifi, zithoek en diverse spelletjes. Ook staat er gratis en onbeperkt koffie, thee en ranja klaar. Het hotel heeft een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Van de fietsenstalling mag je ook kosteloos gebruik maken. De receptie is centraal gelegen in het vakantiepark en in het hotel is er uitsluitend personeel aanwezig tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet.  

Zomers kun je plaatsnemen op het terras. De 2 persoonskamers hebben bovendien een privé terras. Heerlijk genieten van de Drentse zon! 

Inclusief toegang Attractiepark
Bij een verblijf in het hotel, heb je GRATIS toegang tot het Attractiepark! Zoals je weet kent het Attractiepark een all-in formule wat betekent dat je, zonder te betalen, kunt genieten van vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs! Dat heet vakantie! 
Toegang Attractiepark vanaf de aankomstdag 10.00 uur tot en met de vertrekdag.
Check hier de openingstijden van het Attractiepark.
 
Kamers
Ons hotel telt 12 kamers;
- 6x 2-persoonskamers op de begane grond
- 1x 5 persoons familiekamer en 3x 5 persoons themakamers op de 1e verdieping
- 2x 4-persoonskamers op de 2e verdieping
Elke hotelkamer heeft een douche en toilet en er is een flatscreen, kluisje en koelkastje aanwezig.
De kamers op de 1e en 2e verdieping beschikken over airco. Er is geen lift in het hotel aanwezig.
Het hotel is rook- en huisdiervrij. 

Aankomst en vertrek
Je kunt elke dag aankomen en vertrekken. Aankomst is vanaf 14.30 uur en vertrek om 10.30 uur. 

Betalingstermijn
De 1e helft van de betaling van de totale factuur dient binnen 2 weken na de reservering voldaan te zijn, de 2e helft 3 weken voor aankomst. Reserveer je binnen 6 weken voor aankomst? Dan dient de gehele betaling voor aankomst binnen te zijn. 

Eetmogelijkheden
Boek voor slechts € 26,- p.p. een 3-gangenmenu bij je overnachting(en), kinderen tot 3 tot 12 jaar € 13,-. Het restaurant is op ca. 5 wandelminuten. Het diner is bij te boeken tijdens je reservering of tijdens je verblijf. 

Parkregels
Voor de goede gang van zaken zijn er parkregels opgesteld. Wij wensen u een fijne vakantie toe en hopen dat de parkregels daaraan bij kunnen dragen.

BOEK NU!

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief