Algemene informatie

Kom gezellig logeren bij Drouwenerzand Hotel!
Op een steenworp afstand van het Attractiepark vind je het Drouwenerzand Hotel. Hier kun je bijkomen van een dagje Attractiepark of na het ontdekken van de veelzijdige omgeving waaronder een tweetal unieke hunebedden vlak achter het hotel gelegen. 

Bij binnenkomst van het hotel vind je de ontbijtruimte/gezelschapsruimte met flatscreen, wifi, zithoek en diverse spelletjes. Ook staat er gratis en onbeperkt koffie, thee en ranja klaar. Het hotel heeft een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Van de fietsenstalling mag je ook kosteloos gebruik maken. De receptie is centraal gelegen in het vakantiepark en in het hotel is er uitsluitend personeel aanwezig tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet.  

Zomers kun je plaatsnemen op het terras. De 2 persoonskamers hebben bovendien een privé terras. Neem gerust een voordelig drankje en geniet van de Drentse zon. 

Inclusief toegang Attractiepark
Bij een verblijf in het hotel, heb je GRATIS toegang tot het Attractiepark! Zoals je weet kent het Attractiepark een all-in formule wat betekent dat je, zonder te betalen, kunt genieten van vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs! Dat heet vakantie! 
Toegang Attractiepark; op de aankomstdag vanaf 10.00 uur tot en met de vertrekdag. Check hier de openingstijden van het Attractiepark. 

Verblijft u tussen 3 juli en 28 augustus 2020?
Om de drukte van aankomende en vertrekkende gasten op maandag en vrijdag te spreiden is het tijdstip voor het afhalen van de polsbandjes/sleutelhangers op deze dagen voor de toegang tot het attractiepark, aangepast naar 13.00 uur.
Dit geldt uitsluitend voor gasten met een verblijf tussen 3 juli en 28 augustus 2020. 

Kamers
Ons hotel telt 12 kamers;
- 6x 2-persoonskamers op de begane grond
- 1x 5 persoons familiekamer en 3x 5 persoons themakamers op de 1e verdieping
- 2x 4-persoonskamers op de 2e verdieping
Elke hotelkamer heeft een douche en toilet en er is een flatscreen, kluisje en koelkastje aanwezig.
De kamers op de 1e en 2e verdieping beschikken over airco.Er is geen lift in het hotel aanwezig. Het hotel is rook- en huisdiervrij. 

Aankomst en vertrek
Je kunt elke dag aankomen en vertrekken. Aankomst is vanaf 14.30 uur en vertrek om 10.30 uur. 

Eetmogelijkheden
Boek voor slechts € 22,50 p.p. een 3-gangenmenu bij je overnachting(en), kinderen tot 3 tot 12 jaar € 12,50. Het restaurant is op ca. 5 wandelminuten. Het diner is bij te boeken tijdens je reservering of tijdens je verblijf. 

Parkregels
Voor de goede gang van zaken zijn er parkregels opgesteld. Wij wensen u een fijne vakantie toe en hopen dat de parkregels daaraan bij kunnen dragen.

BOEK NU!

FOTO'S
ACTIES EN ARRANGEMENTEN
55+/JONGE GEZINNEN
  • 20% korting op een vakantiehuis voor een week of midweek
  • Alle huizen vanaf 4 personen incl. Attractiepark

3 DAAGS HOTEL ARRANGEMENT
  • Kom voordelig Drenthe verkennen 
  • Inclusief ontbijt en diner
  • Fiets- en wandelpaden op korte afstand van het hotel
  • Optie tot bijboeken voordelige tickets Wildlands! 

 

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief