Algemene informatie

Sinds 2021 nieuw privé sanitair! 
Sinds 2021 beschikken 18 campingplaatsen over nieuw verwarmd privé sanitair met douche, toilet, wastafel en aan de buitenzijde een eigen afwasplaats. Het nieuwe privé sanitair heeft een oppervlakte van ± 5 , de campingplaatsen zijn ± 140

Gezellig gezinscamping in Drenthe 
Onze campingplaatsen zijn geschikt voor zowel caravan, vouwwagen, tent én campers! Elke campingplaats beschikt over 16 ampère stroom en er is een aansluiting voor kabel tv (uitsluitend digitale aansluiting). Zo hoef je zelfs tijdens je kampeervakantie je favoriete programma niet te missen! 

Inclusief toegang Attractiepark
Een verblijf vanaf 3 overnachtingen is inclusief toegang tot het Attractiepark. Zoals je weet kent het Attractiepark een all-in formule wat betekent dat je, zonder te betalen, kunt genieten van vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs! Dat heet vakantie! Toegang Attractiepark vanaf de aankomstdag 13.00 uur tot en met de vertrekdag. Check hier de openingstijden van het Attractiepark. 

Huisdieren
De camping is huisdiervrij. 

Wifi
Op de camping is wifi aanwezig. 

Aankomst- en vertrekdagen
Je kunt buiten het hoogseizoen aankomen van maandag t/m zaterdag.
Tijdens het hoogseizoen (08/07-02/09 2022) aankomst op maandag en vrijdag. 
Aankomst is vanaf 14.30 uur en de plaats en het sanitair dienen voor 11.00 uur schoon en netjes achter gelaten te worden.

Betalingstermijn
De 1e helft van de betaling van de totale factuur dient binnen 2 weken na de reservering voldaan te zijn, de 2e helft 3 weken voor aankomst. Reserveer je binnen 6 weken voor aankomst? Dan dient de gehele betaling voor aankomst binnen te zijn. 

Parkeren
Na het uitladen van de bagage dient de auto op de parkeerplaats van de camping geparkeerd te worden. 

Eetmogelijkheden
Boek voor slechts € 26,- p.p. een 3-gangenmenu bij je overnachting(en), kinderen tot 3 tot 12 jaar € 13,-. Het restaurant is op ca. 5 wandelminuten. Het diner is bij te boeken tijdens je reservering of tijdens je verblijf. 

Parkregels
Voor de goede gang van zaken zijn er parkregels opgesteld. Wij wensen u een fijne vakantie toe en hopen dat de parkregels daaraan bij kunnen dragen.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief