Algemene informatie

Gezellig gezinscamping in Drenthe
Onze campingplaatsen zijn geschikt voor zowel caravan, vouwwagen, tent én campers! Alle plaatsen hebben een eigen sanitaire unit met douche, toilet en wastafel (dus geen file perikelen voor het toilet!), er is 16 ampère stroom en er is een aansluiting voor kabel tv. Zo hoef je zelfs tijdens je kampeervakantie je favoriete programma niet te missen! 

Inclusief toegang Attractiepark
een verblijf vanaf 3 overnachtingen is inclusief toegang tot het Attractiepark. Zoals je weet kent het Attractiepark een all-in formule wat betekent dat je, zonder te betalen, kunt genieten van vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs! Dat heet vakantie! 

Verblijft u tussen 3 juli en 28 augustus 2020?
Om de drukte van aankomende en vertrekkende gasten op maandag en vrijdag te spreiden is het tijdstip voor het afhalen van de polsbandjes/sleutelhangers op deze dagen voor de toegang tot het attractiepark, aangepast naar 13.00 uur.
Dit geldt uitsluitend voor gasten met een verblijf tussen 3 juli en 28 augustus 2020. 

Huisdieren
Er is maximaal 1 hond per plaats toegestaan, mits aangelijnd er er geen overlast ontstaat voor andere gasten. Het gebruik van een hondenschep is verplicht. Katten zijn niet toegestaan. 

Wifi
Op de camping is wifi aanwezig. 

Aankomst- en vertrekdagen
Je kunt dagelijks aankomen. Aankomst is vanaf 14.30 uur en de plaats en unit dienen voor 11.00 uur schoon en netjes achter gelaten te worden.

Parkeren
Na het uitladen van de bagage dient de auto op de parkeerplaats van de camping geparkeerd te worden. 

Eetmogelijkheden
Boek voor slechts € 22,50 p.p. een 3-gangenmenu bij je overnachting(en), kinderen tot 3 tot 12 jaar € 12,50. Het restaurant is op ca. 5 wandelminuten. Het diner is bij te boeken tijdens je reservering of tijdens je verblijf. 

Parkregels
Voor de goede gang van zaken zijn er parkregels opgesteld. Wij wensen u een fijne vakantie toe en hopen dat de parkregels daaraan bij kunnen dragen.

Op de camping is ook een ruime speeltuin.

FOTO'S
ACTIES EN ARRANGEMENTEN
55+/JONGE GEZINNEN
  • 20% korting op een vakantiehuis voor een week of midweek
  • Alle huizen vanaf 4 personen incl. Attractiepark

3 DAAGS HOTEL ARRANGEMENT
  • Kom voordelig Drenthe verkennen 
  • Inclusief ontbijt en diner
  • Fiets- en wandelpaden op korte afstand van het hotel
  • Optie tot bijboeken voordelige tickets Wildlands! 

 

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief