Geniet van rust en ruimte op ons vakantiepark in Drenthe

Vakantiepark Drouwenerzand is ruim opgezet in een sfeervolle en bosrijke omgeving in Drenthe. Gelegen naast natuurgebied 'het Drouwenerzand' (met een zandverstuiving en een schaapskudde) en het grote staatsbos Gieten-Borger biedt ons vakantiepark jou en je gezin een heerlijke plek voor een plezierig verblijf.

Terwijl jij de batterij weer helemaal oplaadt, hebben de kinderen alle ruimte om vrij te spelen. Dat doen ze in de bossen rondom het vakantiepark of in het naastgelegen attractiepark waarvan de toegang voor gasten van ons park meestal gratis is. Drenthe is een dunbevolkte provincie vol prachtige natuur en culturele hoogtepunten, zoals de beroemde hunebedden die je zelfs direct naast het vakantiepark vindt! Een heerlijke plek om tot rust te komen tijdens een fietstocht of wandeling.

Snel je verblijf in het vakantiepark boeken? Bekijk hier de beschikbaarheid van onze accommodaties:

Ruime keuze uit bungalows en lodges

Het bosrijk gelegen vakantiepark biedt een veelzijdig aanbod aan vakantiehuisjes, bungalows, lodges en zelfs boomhutten. Alle accommodaties zijn uniek qua inrichting, stijl en faciliteiten en bieden daarom voor iedereen wat wils. Van sauna tot open haard, van een schommelbank op de veranda tot een bedstee en in sommige gevallen zelfs inclusief ontbijt. Genoeg te kiezen dus! De verblijven in het vakantiepark zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en bijna alle vakantiehuizen zijn inclusief entree tot het naastgelegen attractiepark Drouwenerzand.

Welkom in Drenthe, er is keuze genoeg!
LODGES
Of luxe kamperen, beide is mogelijk op onze ruim opgezette camping. Een verblijf in een Lodge is altijd inclusief toegang tot het attractiepark.
HOTEL
Ons hotel heeft 12 kamers; geschikt voor 2 - 5 personen en is altijd inclusief toegang tot het Attractiepark.
VAKANTIEHUIZEN
De particuliere vakantiehuizen variëren qua grootte, luxe en stijl. Een verblijf vanaf 4 personen is altijd inclusief toegang tot het Attractiepark.
test

Actief bezig zijn, cultuur snuiven of juist relaxen? Alles kan!

Heerlijk ontspannen en genieten van de prachtige omgeving die Drenthe te bieden heeft. Ga lekker fietsen in de omgeving, wandel of loop hard door het mooie bos Gieten-Borger of langs de Drentsche Aa, bezoek pittoreske dorpjes in de omgeving en relax lekker op het terras van jouw vakantiehuisje, bungalow, lodge of boomhut. In de directe omgeving van het vakantiepark kun je bovendien zowel zwemmen in een subtropisch zwemparadijs als in de openlucht; het Nije Hemelriek. Deze prachtig bosrijk gelegen recreatievijver bezorgt je een echt strandgevoel.

Meer inspiratie voor je verblijf nodig?

De (directe) omgeving van Drouwenerzand heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud(er)! Fietspaden en -routes, wandelpaden en -routes, hunebedden, zwemmen, bossen, heide, zandverstuiving; àlles binnen handbereik!

Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten; klik hier voor meer inspiratie over de omgeving.

Uniek vakantie vieren op vakantiepark Drouwenerzand in Drenthe

De voordelen van Vakantiepark Drouwenerzand zijn:

  • Ruim opgezet vakantiepark in bosrijke omgeving;
  • Inclusief GRATIS toegang tot het attractiepark (vanaf 4 personen);
  • Groot aanbod vakantiehuizen, bungalows, lodges en meer!;
  • Gratis Wifi in bijna alle vakantiehuizen;
  • Vernieuwd speelveld met o.a. Pannakooi en tafeltennistafel;
  • Animatie in het hoogseizoen.


ACTIES EN ARRANGEMENTEN
55+/JONGE GEZINNEN
PINKSTER ARRANGEMENT BUNGALOWS
2-PERSOONSKAMER INCL. HUNEBED HIGHWAY E-BIKES

Wat onze gasten over het Vakantiepark zeggen

Reviews blok  (onder 'Content' tab)

Praktische informatie over vakantiepark

Om je goed voor te bereiden op een verblijf op vakantiepark Drouwenerzand helpen wij je graag goed op weg. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid naar Drenthe af te reizen. Tot snel!

1. ATTRACTIEPARK DROUWENERZAND OM DE HOEK
Ideaal: een attractiepark op max. 5 minuten lopen van het Vakantiepark. En als gast van ons Vakantiepark is de entree veelal ook nog eens gratis! Geniet met het hele gezin van de vele attracties en de all-in formule van het Attractiepark tijdens uw verblijf.

FOTO'S VAN HET VAKANTIEPARK EN DE ACCOMMODATIES.
Een sfeerimpressie van ons gemoedelijke Vakantiepark in Drenthe, inclusief foto's van

PRAKTISCHE INFORMATIE
Meer weten over ons Vakantiepark? Hier vind je algemene informatie over - Boomhut - Bungalows - Camping - Lodges - Hotel


Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief