Eropuit in de winter

Geniet van een heerlijk verblijf in Drenthe...
Ons vakantiepark bevindt zich middenin een prachtige natuurlijke omgeving. Je loopt zo de bossen of natuurgebied 'Het Drouwenerzand" in. Bos, fietspaden en wandelroutes vind je in de directe omgeving. Naast het vakantiepark vind je 'de Tweeling van Drouwen', 2 prachtige hunebedden die een bezoekje waard zijn. Ga erop uit en ontdek al het moois wat Drenthe te bieden heeft! 

Activiteiten in de omgeving
Boomkroonpad Drouwen
Vanaf 9 november t/m 31 maart op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Tijdens schoolvakanties dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur. Gesloten op 25 en 31 december en 1 januari.

Pixi
Volg in stilte het pad van flonkering en laat je leiden door een uniek lichtkunstwerk in de bossen bij het Boomkroonpad in Drouwen. Mogelijk t/m 9 januari 2021. 

Indianenpad
 
Ga als een échte indiaan op onderzoek in het bos! Volg de totempalen en ontdek echte bos schatten! Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. 

Kabouterpad
Wist je dat er kabouters in het bos wonen? Ga maar op zoek! Geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar. 

Wildlands Emmen
Trek je warme jas aan en ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguins, maar wacht even… in de jungle kan je jas weer uit en maak je kennis met de olifantenfamilie. Sluit je dag af tussen de neushoorns en giraffen als je op safari gaat over de savanne. Tijdens je dagje Wildlands maak je een wereldreis in één dag! Vanuit Drouwen ben je binnen een half uur bij Wildlans Emmen. Reserveer je dagje uit vooraf via de website.

Eko Tours Exloo 
Ga Corona-proof op een bijzondere excursie met Eko-Tours langs al het moois in het Unesco Geopark de Hondsrug. Beleef de natuur op een nieuwe manier met een 100% elektrisch voortuig in Drenthe. De gids heeft verschillende mooie excursies voor je uitgestippeld en samen bezoek je de vele bezienswaardigheden en de prachtige natuur. Zie de website voor meer informatie over de excursies en de kalender om meteen een excursie te boeken. Vanuit Drouwen ben je binnen 15 minuten in Exloo. Ga op safari in Drenthe en ontdek al het moois!

Restaurant in de omgeving
In verband met de geldende Corona maatregelen zijn restaurants momenteel gesloten. Uiteraard wordt er wel de mogelijkheid geboden om af te halen. 

Robin Hood Ribhouse, Drouwen
Waan je helemaal in de Middeleeuwen en geniet van heerlijke gerechten.
Rij door de Drive Thru van Robin Hood en neem je maaltijd mee naar je eigen accommodatie. Dagelijks geopend van 16.00-20.00 uur.
Afhalen in het restaurant is ook dagelijks mogelijk tussen 16.00-20.00 uur. Zie hiervoor de afhaal menukaart.

Alinghoek Drouwen
Geen zin om te koken? Alinghoek is met de auto bereikbaar binnen 5 minuten vanaf je accommodatie! Een patatje mayo, bittergarnituur of toch een heerlijk menu? Alinghoek heeft mogelijkheden genoeg! Kies je favoriet via de afhaal menukaart en geef je bestelling telefonisch door via 0599-565125.

Chimos Tapas, Buinen
Wil je een keer wat anders? Geniet in je eigen accommodatie van de Spaanse smaken van Chimos Tapas in Buinen. (10 auto minuten). Via de website reserveer je een afhaaldag naar keuze. Bij je bestelling ontvang je 2 tafeltjes, 1 met koude tapas en 1 met warme tapas. De tapas worden op de originele Spaanse manier bereid. Dat wordt smullen!

Paarse paaltjes wandelroute Drouwenerzand 

  • All-in Attractiepark
  • Hunebedden
  • Fietsknooppunten
  • Wandelpaden
  • Mountainbikeroutes
  • Belevingspaden
  • Zwembaden in omgeving

 

FOTO'S
ACTIES EN ARRANGEMENTEN
PAAS ARRANGEMENT LODGES

-Vrijdag 02/04 - dinsdag 06/04 2021
- Inclusief dagelijks toegang Attractiepark
- Volledig ingerichte Lodges (div. types)
- Geschikt tot 7/8 personen
- Avontuurlijk overnachten in Drenthe! 

WINTERKORTING BUNGALOWS
 • 25% korting vanaf een midweekverblijf
 • Geniet van Drenthe in winterse sferen
 • Maak je verblijf compleet; mogelijkheden 
  tot bijboeken van leuke extra's!
 • Vakantiehuizen van 2- tot 8 personen

SINTERKLAAS WEEKEND

- Vrijdag 04/12 - maandag 07/12 2020
- Verblijf in een vakantiehuis mét korting
- Inclusief Sinterklaas verrassingspakket
- Vier een gezellig Sinterklaas weekend! 

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief