Algemene informatie

Een indruk
Om je een indruk te geven hebben we een korte video van het bungalowpark en speelveld gemaakt. Dit filmpje laat je zien dat het park lekker 'groen' is, dus veel bomen en bossage. Er zijn verharde paden waar de kinderen zich uit kunnen leven met hun skateboard, skeelers, step etc.. Ook op het Speelveld zijn volop mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Bekijk het filmpje

Zoveel vakantiehuizen, zoveel keuze...
In het mooie Drenthe ligt Vakantiepark Drouwenerzand. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving.
Het park telt 182 vakantiehuizen variërend van 2- tot 8 persoons. Alle huizen zijn volledig ingericht en hebben een eigen terras met tuinmeubilair. Omdat alle vakantiehuizen particulier eigendom zijn loopt het voorzieningenniveau uiteen van eenvoudig tot comfort. Ook verschillen ze allen van inrichting en faciliteiten waardoor een volgend verblijf er heel anders uit kan zien. Voor ieders wensen zijn er vakantiehuizen te huur. Drouwenerzand heeft alle mogelijkheden! 

Huurprijs in-/exclusief entree all-in Attractiepark
Nieuw in 2020: Alle huizen vanaf 4 personen zijn inclusief de toegang tot het Attractiepark.
Voor de 2- en 3 persoonshuizen welke exclusief toegang Attractiepark worden verhuurd bieden we de mogelijkheid om een voordelige week-, weekend-, of midweekkaart te kopen. 

Verblijft u tussen 3 juli en 28 augustus 2020?

Om de drukte van aankomende en vertrekkende gasten op maandag en vrijdag te spreiden is het tijdstip voor het afhalen van de polsbandjes/sleutelhangers op deze dagen voor de toegang tot het attractiepark, aangepast naar 13.00 uur.
Dit geldt uitsluitend voor gasten met een verblijf tussen 3 juli en 28 augustus 2020. 

Huisdieren
Wil je je hond meenemen? Dat kan. (mits aangelijnd en gebruik van een hondenschep is verplicht). Bij verschillende huizen is je viervoeter welkom, maar wel altijd buiten het hoogseizoen om. Per vakantiehuis is maximaal 1 hond toegestaan. Kijk op de website of het meenemen van je geliefde viervoeter is toegestaan in het vakantiehuis van jouw keuze. Katten zijn niet toegestaan op ons park. 

Aankomst- en vertrekdagen
Aankomst op maandag en vrijdag vanaf 14.30 uur. Vertrek op maandag en vrijdag om 10.00 uur.

Eetmogelijkheden
Boek voor slechts € 22,50 p.p. een 3-gangenmenu bij je overnachting(en), kinderen tot 3 tot 12 jaar € 12,50. Het restaurant is op ca. 5 wandelminuten. Het diner is bij te boeken tijdens je reservering of tijdens je verblijf. 

Parkregels
Voor de goede gang van zaken zijn er parkregels opgesteld. Wij wensen u een fijne vakantie toe en hopen dat de parkregels daaraan bij kunnen dragen.

RESERVEER HIER JE VAKANTIE OF WEEKENDJE WEG.

FOTO'S
ACTIES EN ARRANGEMENTEN
55+/JONGE GEZINNEN
  • 20% korting op een vakantiehuis voor een week of midweek
  • Alle huizen vanaf 4 personen incl. Attractiepark

3 DAAGS HOTEL ARRANGEMENT
  • Kom voordelig Drenthe verkennen 
  • Inclusief ontbijt en diner
  • Fiets- en wandelpaden op korte afstand van het hotel
  • Optie tot bijboeken voordelige tickets Wildlands! 

 

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief