Algemene informatie

Comfortabel overnachten op grote hoogte!
Sinds april 2019 kun je wakker worden tussen de boomtoppen in een bijzondere accommodatie die
van alle gemakken is voorzien; de boomhut! Kom tot rust en geniet van het uitzicht op het terras op grote hoogte. 

Bekend van TV!
In het tv programma "de Boomhut Battle" zijn vier families op 4 verschillende locaties de strijd met elkaar aan gegaan om de meest bijzondere boomhut te bouwen. Het programma is te zien geweest in 2019 op ZAPP (NPO 3).

Faciliteiten
De boomhut is geschikt voor gezinnen tot 6 personen. Via een vaste trap bereik je de boomhut, stap binnen en laat je verrassen; een indrukwekkende volledig ingerichte woonkeuken met ruime zithoek, slaapkamer met stapelbedden, luxe badkamer met regendouche, apart toilet, vide met comfortabele loungebank en aansluitend de master bedroom, flatscreen en wifi. Geniet van de buitenlucht op je eigen terras met loungeset. Een verblijf om nooit te vergeten! De boomhut is rook- en huisdiervrij. 
De boomhut is uitsluitend bereikbaar via een vaste trap, evenals de bovenverdieping. 

Een lekker begin van de dag!

Bij aankomst staat er een heerlijk ontbijtpakket voor de volgende ochtend klaar waarmee je de dag goed begint! 

Inclusief toegang Attractiepark
Bij een verblijf in de boomhut, heb je ook toegang tot het Attractiepark! Zoals je weet kent het Attractiepark een all-in formule wat betekent dat je, zonder te betalen, kunt genieten van vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs! Dat heet vakantie!
Toegang Attractiepark vanaf de aankomstdag 10.00 uur tot en met de vertrekdag.
Check hier de openingstijden van het Attractiepark. 

Aankomst en vertrek
Je kunt elke dag aankomen en vertrekken. Aankomst is vanaf 14.30 uur en vertrek om 10.00 uur. 

Betalingstermijn
De 1e helft van de betaling van de totale factuur dient binnen 2 weken na de reservering voldaan te zijn, de 2e helft 3 weken voor aankomst. Reserveer je binnen 6 weken voor aankomst? Dan dient de gehele betaling voor aankomst binnen te zijn. 

Eetmogelijkheden
Boek voor slechts € 26,- p.p. een 3-gangenmenu bij je overnachting(en), kinderen tot 3 tot 12 jaar € 13,-. Het restaurant is op ca. 5 wandelminuten. Het diner is bij te boeken tijdens je reservering of tijdens je verblijf.

Parkregels
Voor de goede gang van zaken zijn er parkregels opgesteld. Wij wensen u een fijne vakantie toe en hopen dat de parkregels daaraan bij kunnen dragen.
 


Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief