Algemene informatie
NIEUW: Comfortabel overnachten op grote hoogte!
Vanaf seizoen 2019 kun je wakker worden tussen de boomtoppen in een bijzondere accommodatie die
van alle gemakken is voorzien; de boomhut! Kom tot rust en geniet van het uitzicht op het terras op grote hoogte. 

Bekend van TV!
In het tv programma gaan vier families op 4 verschillende locaties de strijd met elkaar aan om de meest bijzondere boomhut te bouwen. De hoofdprijs is een vakantie in een boomhut in Europa! Het programma is elke zaterdag, vanaf 12 januari 2019, wekelijks (6x) te zien op ZAPP (NPO 3) om 19.50 uur.
Helaas mogen wij, vanuit het tv programma, nog geen foto's over de boomhut delen. Tot de laatste uitzending houden we je via Facebook op de hoogte. Kun je niet wachten en wil je eerder informatie? Neem dan contact met ons op via info@drouwenerzand.nl of telefonisch; 0599-564201. 

Faciliteiten
De boomhut is geschikt voor families tot 6 personen. Via een vaste trap bereik je de boomhut, stap binnen en laat je verrassen; een indrukwekkende volledig ingerichte woonkeuken met ruime zithoek, slaapkamer met stapelbedden, luxe badkamer met regendouche, apart toilet, vide met comfortabele loungebank en aansluitend de master bedroom, flatscreen en wifi. Geniet van de buitenlucht op je eigen terras met loungeset. Een verblijf om nooit te vergeten! De boomhut is rook- en huisdiervrij. 
De boomhut is uitsluitend bereikbaar via een vaste trap, evenals de bovenverdieping. 

Inclusief toegang Attractiepark
Bij een verblijf in de boomhut, heb je GRATIS toegang tot het Attractiepark! Zoals je weet kent het Attractiepark een all-in formule wat betekent dat je, zonder te betalen, kunt genieten van vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs! Dat heet vakantie! Toegang Attractiepark; op de aankomstdag vanaf 10.00 uur tot en met de vertrekdag. Check hier de openingstijden van het Attractiepark. 

Aankomst en vertrek
Je kunt elke dag aankomen en vertrekken. Aankomst is vanaf 14.30 uur en vertrek om 10.00 uur. 

Eetmogelijkheden
Boek voor slechts € 21,50 p.p. een 3-gangenmenu bij je overnachting(en), kinderen tot 3 tot 12 jaar € 11,50. Het restaurant is op ca. 5 wandelminuten. Het diner is bij te boeken tijdens je reservering of tijdens je verblijf.

Parkregels
Voor de goede gang van zaken zijn er parkregels opgesteld. Wij wensen u een fijne vakantie toe en hopen dat de parkregels daaraan bij kunnen dragen.
 

MEER INFO

ACTIES EN ARRANGEMENTEN
PAAS ARRANGEMENT LODGES

- Vrijdag 19/04 - dinsdag 23/04 2019
- Nieuw in 2019: Kasteel & Saloon Lodges!
- Inclusief Attractiepark
- Volledig ingerichte lodgetent
- Geschikt tot 7/8 personen
- Avontuurlijk overnachten in Drenthe! 

PAAS ARRANGEMENT VAKANTIEHUIZEN
  • Vrijdag 19/04 - dinsdag 23/04 2019
  • De meeste huizen inclusief toegang Attractiepark
  • Vakantiehuizen van 2- tot 8 personen
  • Voordelig lang weekend genieten! 
PAAS ARRANGEMENT CAMPING
  • Vrijdag 19/04 - dinsdag 23/04 2019
  • Inclusief toegang Attractiepark
  • Eigen speeltuin op de camping
  • Voordelig lang weekend genieten!