BESTEL NU ALVAST JE
DROUWENERZAND TICKETS

Vacatures voor senioren en gepensioneerden

Algemene medewerkers attractiepark - senioren/gepensioneerden

Drouwenerzand Attractiepark is op zoek naar enthousiaste collega's die met pensioen zijn maar ook nog steeds zin hebben om hun handen uit de mouwen te steken! Ben jij kindvriendelijk, verantwoordelijk en bezorg jij mensen graag een geweldige dag? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Je kunt solliciteren op de onderstaande functies, of een combinatie hiervan.

Attractie medewerkers
Je zorgt voor een vrolijk en gezellig contact met de gasten. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties waarbij je uitstekend toezicht houdt.

Keukenhulpen
De bereiding van de snacks, het bijhouden van de buffetten en schoonhouden van de keuken zijn de voornaamste taken. Je moet goed kunnen samenwerken, stressbestendig zijn en van aanpakken weten.

Parkeerwachter
Je zorgt ervoor dat gasten en buschauffeurs op een vriendelijke wijze aanwijzingen krijgen voor het parkeren van hun voertuig. Jij zorgt voor het eerst en/of laatste contact moment met de gast.

Huishoudelijke medewerkers
Orde en netheid is zeer belangrijk voor het park, daarom zoeken we mensen die van aanpakken weten, van netheid houden en een oog voor detail hebben voor het schoonmaken en gedurende dag schoonhouden van de zalen, buffetten en toiletten.

Kassadames /-heren
Je zorgt voor een zeer vriendelijk ontvangst van de gasten, voor de kaartverkoop, de toegangscontrole, het verschaffen van informatie en beantwoorden van alle uiteenlopende vragen. Hiervoor dien je goed Nederlands te spreken en bij voorkeur ook redelijk tot goed Duits.

Winkelmedewerker
Van onze winkelmedewerkers verwachten we van je dat je representatief bent en goed Nederlands spreekt (bij voorkeur ook redelijk tot goed Duits). Je zorgt ervoor dat de souvenirwinkel er te allen tijde netjes en verzorgt uitziet en informeert onze gasten via de omroepinstallatie.

Een combinatie van bovenstaande functies is ook mogelijk, geef dit aan op je sollicitatieformulier. Je kunt solliciteren door het sollicitatieformulier volledig in te vullen en je CV als bijlage mee te sturen.

We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Stuur je sollicitatie naar:      sollicitatie@drouwenerzand.nl       t.a.v. Dagmar Nonkes.

We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Mailen kan naar:

dagmar@drouwenerzand.nl

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief