BESTEL NU ALVAST JE
DROUWENERZAND TICKETS

Vacature weekend- en vakantiemedewerkers

Weekend en vakantiemedewerk(st)ers

Ben jij gastvriendelijk, spontaan, zelfstandig en stressbestendig, en bezorg jij mensen graag een geweldige dag? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Wij zoeken collega’s voor (een combinatie van) de volgende werkzaamheden.

Attractie medewerk(st)er
Als attractie medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties waarbij je op een gastgerichte en vriendelijke wijze uitstekend toezicht houdt.

Keukenhulpen
De bereiding van de friet en snacks, het bijhouden van de buffetten en schoonhouden van de keuken zijn de voornaamste taken. Je moet goed kunnen samenwerken, stressbestendig zijn en van aanpakken weten.

Huishoudelijke medewerk(st)er
Als huishoudelijk medewerk(st)er weet je van aanpakken, houd je van netheid en heb je oog voor detail. Je voornaamste taak is het schoonmaken en schoonhouden van de zalen, buffetten en toiletten.

Entree medewerk(st)er
Je zorgt voor een zeer vriendelijk ontvangst van onze gasten, voor de kaartverkoop, de toegangscontrole, het verschaffen van informatie en het beantwoorden van uiteenlopende vragen. Bij voorkeur spreek je redelijk tot goed Duits en Engels.

Winkelmedewerk(st)er
Als winkelmedewerk(st)er zorg je ervoor dat de souvenirwinkel er te allen tijde netjes en verzorgt uitziet en informeert onze gasten via de omroepinstallatie. Ook hiervoor zou het fijn zijn als je redelijk tot goed Duits en Engels spreekt.

Je kunt solliciteren (leeftijd is niet belangrijk maar, minimaal 16 jaar i.v.m. de werkzaamheden) door een mail met motivatie te sturen naar dagmar@drouwenerzand.nl en je CV als bijlage mee te sturen.

We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Word jij onze nieuwe collega?

Joejoe, wel snel mailen hé?!

dagmar@drouwenerzand.nl

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief