BESTEL NU ALVAST JE
DROUWENERZAND TICKETS

Werken tijdens spectaculaire Halloweendagen

Drouwenerzand Attractiepark zoekt collega’s die durven te werken tijdens het Halloweenevenement!

Tijdens de Halloweendagen welke plaatsvinden op 8, 15, 19, 22 en 29 oktober, wordt het Attractiepark omgetoverd tot een sfeervolle maar angstaanjagende plek. Als oproepkracht bedien jij tijdens deze gezellige en unieke dagen de attracties, staat bij één van de horeca uitgifte punten of je scant de tickets bij de controle. In overleg kun je ook op andere dagen in september en oktober werken.

Durf jij het aan om in de avonduren in een Attractiepark te werken terwijl je omringt wordt door griezels? Solliciteer dan snel, dit krijg je ervoor terug:

  • Werken tijdens dit sfeervolle evenement;
  • Bijverdienen in de maanden september en oktober;
  • Werken in een enthousiast en gezellig team;
  • Een vrijkaartje voor één van de vijf Halloweendagen (mits je de andere vier Halloweendagen kunt werken);
  • Als het goed bevalt zien we je volgend seizoen graag weer!

 

De werkzaamheden bestaan uit (een combinatie van) de volgende werkzaamheden:

Attractie medewerk(st)er
Als attractie medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties waarbij je op een gastgerichte en vriendelijke wijze uitstekend toezicht houdt.

Keukenhulpen
De bereiding van de friet en snacks, het bijhouden van de buffetten en schoonhouden van de keuken zijn de voornaamste taken. Je moet goed kunnen samenwerken, stressbestendig zijn en van aanpakken weten.

Huishoudelijke medewerk(st)er
Als huishoudelijk medewerk(st)er weet je van aanpakken, houd je van netheid en heb je oog voor detail. Je voornaamste taak is het schoonmaken en schoonhouden van de zalen, buffetten en toiletten.

Entree medewerk(st)er
Je zorgt voor een zeer vriendelijk ontvangst van onze gasten, voor de kaartverkoop, de toegangscontrole, het verschaffen van informatie en het beantwoorden van uiteenlopende vragen. Bij voorkeur spreek je redelijk tot goed Duits en Engels.

Winkelmedewerk(st)er
Als winkelmedewerk(st)er zorg je ervoor dat de souvenirwinkel er te allen tijde netjes en verzorgt uitziet en informeert onze gasten via de omroepinstallatie. Ook hiervoor zou het fijn zijn als je redelijk tot goed Duits en Engels spreekt.

Je kunt solliciteren (leeftijd is niet belangrijk maar, minimaal 15 jaar i.v.m. de werkzaamheden) door een mail met motivatie te sturen naar dagmar@drouwenerzand.nl en je CV als bijlage mee te sturen.

We zien je sollicitatie met enthousiasme en belangstelling tegemoet!

Durf jij het aan om in de avonduren in het Attractiepark te werken terwijl je omringt wordt door griezels? Solliciteer dan snel!

Ben jij gastvriendelijk, spontaan, zelfstandig en stressbestendig, en bezorg jij mensen graag een geweldige dag uit? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Wel snel mailen hé?!

dagmar@drouwenerzand.nl

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief