Vacatures 'door de week'

Ben jij kindvriendelijk, spontaan, stressbestendig en verantwoordelijk en bezorg jij mensen graag een geweldige dag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken medewerk(st)ers vanaf 18 jaar tot ...... . We zijn namelijk óók op zoek naar een aantal enthousiaste senioren die ons team willen komen versterken. We zijn voornamelijk op zoek naar collega's die op 'door de weekse dagen' willen werken.

Wij zijn geopend van april t/m oktober en zijn op zoek naar medewerkers voor de volgende werkzaamheden:

Attractiemedewerk(st)ers
Je zorgt voor een vrolijk en gezellig contact met de gasten. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties waarbij je uitstekend toezicht houdt.

Keukenhulpen
De bereiding van de snacks, het bijhouden van de buffetten en schoonhouden van de keuken zijn de voornaamste taken. Je moet goed kunnen samenwerken, vriendelijk en stressbestendig zijn en van aanpakken weten.

Huishoudelijke medewerk(st)ers
Orde en netheid is zeer belangrijk voor het park, daarom zoeken we mensen die van aanpakken weten, van netheid houden en een oog voor detail hebben voor het schoonmaken en gedurende dag schoonhouden van de zalen, buffetten en toiletten.

Kassadames /-heren
Je zorgt voor een zeer vriendelijk ontvangst van de gasten, voor de kaartverkoop, de toegangscontrole, het verschaffen van informatie en beantwoorden van alle uiteenlopende vragen. Hiervoor dien je goed Nederlands te spreken en bij voorkeur ook redelijk tot goed Duits.

Winkelmedewerk(st)er
Van onze winkelmedewerkers verwachten we van je dat je representatief bent en goed Nederlands spreekt (bij voorkeur ook redelijk tot goed Duits). Je zorgt ervoor dat de souvenirwinkel er te allen tijde netjes en verzorgt uitziet en informeert onze gasten via de omroepinstallatie.

Een combinatie van bovenstaande functies is ook mogelijk.

Je kunt solliciteren door een sollicitatiebrief met motivatie en je CV te mailen naar: sollicitatie@drouwenerzand.nl, t.a.v. Dagmar Nonkes.

We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!