BESTEL NU ALVAST JE
DROUWENERZAND TICKETS

Geldig t/m oktober 2021

Vacatures 'door de week'

Seizoen-, weekend- en vakantiekrachten

Ben jij kindvriendelijk, spontaan, stressbestendig en verantwoordelijk en bezorg jij mensen graag een geweldige dag? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Vacature voor seizoen-, weekend- en vakantiemedewerkers

Attractie medewerkers
Als attractie medewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties waarbij je op een gastgerichte en vriendelijke wijze uitstekend toezicht houdt.

Keukenhulpen
De bereiding van de friet en snacks, het bijhouden van de buffetten en schoonhouden van de keuken zijn de voornaamste taken. Je moet goed kunnen samenwerken, stressbestendig zijn en van aanpakken weten.

Huishoudelijke medewerkers
Als huishoudelijk medewerker weet je van aanpakken, houd je van netheid en heb je oog voor detail. Je voornaamste taak is het schoonmaken en schoonhouden van de zalen, buffetten en toiletten.

Entree medewerkers
Je zorgt voor een zeer vriendelijk ontvangst van de gasten, voor de kaartverkoop, de toegangscontrole, het verschaffen van informatie en het beantwoorden van uiteenlopende vragen. Bij voorkeur spreek je redelijk tot goed Duits en Engels.

Winkelmedewerker
Als winkelmedewerker zorg je ervoor dat de souvenirwinkel er te allen tijde netjes en verzorgt uitziet en informeert onze gasten via de omroepinstallatie. Ook hiervoor zou het fijn zijn als je redelijk tot goed Duits en Engels spreekt.

Een combinatie van bovenstaande functies is ook mogelijk.

Mail je sollicitatiebrief met motivatie en je CV naar: sollicitatie@drouwenerzand.nl, t.a.v. Dagmar Nonkes.

We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet


Vacature(s) Drouwenerzand Attractiepark     Vacature(s) Drouwenerzand Attractiepark

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief