Attractieparkmedewerker weekend, vakantie en seizoen

Zoek jij een leuke bijbaan, vakantiebaan of seizoenswerk? Wil je graag samen met je vrienden werken, of ben je 'iets ouder' en vind je het leuk om in een jong team te werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het aankomende seizoen (vanaf 1 april tot 1 november) zijn wij op zoek naar gemotiveerde attractieparkmedewerkers. Wij zoeken collega's tussen de 15 en 99 jaar die het leuk vinden om onze gasten een geweldige dag te bezorgen.

Wat ga je doen?
Als attractieparkmedewerker zorg jij dat dat de attracties worden bediend en dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Met jouw glimlach zorg je ervoor dat de gasten een geweldige dag hebben.  

Sta je liever in de keuken? Helpen met de bereiding van frites en snacks en het bijhouden van de buffetten? Dan hebben we ook veel mogelijkheden voor je!

Tevens zoeken wij medewerkers voor de entree en winkel. Als entree medewerker zorg je voor een vriendelijk ontvangst van de gasten, kaartverkoop en toegangscontrole. Ook beantwoord je uiteenlopende vragen.

Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop van souvenirs en zorg je ervoor dat de winkel er ten alle tijde netjes en verzorgt uitziet.

Waar ga je werken?
Drouwenerzand is het voordeligste en gezelligste Attractiepark van Europa! Het bijzondere aan Drouwenerzand Attractiepark is dat je na binnenkomst onbeperkt gebruik kunt genieten van vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, snacks, koffie, thee, limonade én ijs. De attracties en speeltoestellen zijn gericht op gezinnen met kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Wat maakt het werken bij ons nóg leuker?

  • Je kan zelf je beschikbaarheid aangeven.
  • De mogelijkheid om met je vrienden te werken.
  • Leuk en gemotiveerd team.
  • Mogelijkheid om op verschillende afdelingen te werken.
  • Wil je zelf een keer genieten van de attracties, vraag een vrijkaart!

Wie zoeken wij?
Voor de werkzaamheden op ons park is het belangrijk dat je gemotiveerd bent, van aanpakken weet en goed kunt samenwerken met je collega’s. Ervaring in een specifieke functie is niet nodig. Wel de bereidheid om nieuwe dingen te leren! Voor sommige functies is het wel handig als je een beetje Engels of Duits kunt spreken.

Ben jij 15 jaar of ouder en zoek je een leuke flexibele (bij) baan? Stuur dan snel je CV per mail naar ons op. Bellen of appen makkelijker? Dat mag ook!

Hellen Willems | personeelszaken@drouwenerzand.nl | 06-53430296

 

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief