BESTEL NU ALVAST JE
DROUWENERZAND TICKETS
Elke zaterdag in oktober en
woensdag 20 oktober;
griezelen van 13.00 - 21.00 uur.
Gratis activiteiten
POMPOEN UITHOLLEN
Van 13.00 - 17.00 uur kun je gratis een pompoen uithollen onder deskundige begeleiding (zolang de voorraad strekt).
GEWOND NAAR HUIS
Van 13.00 - 17.00 uur zorgt een enthousiaste groep lotussen er met veel plezier voor dat je 'gewond' naar huis gaat.
SCHMINKEN
Van 13.00 - 17.00 uur kun je je gratis laten schminken.
Nog meer leuks
KINDEREN T/M 12 JAAR
Alle kinderen in de basisschoolleeftijd ontvangen bij binnenkomst een Halloweenzakje met daarin Halloweenlekkers en een stempelkaart waarmee ze gratis 3 creepy spelletjes op Creepy Carnival kunnen spelen (altijd prijs!). Benieuwd hoe leuk Martijn en zijn dochter Anne (8 jaar) het hebben gehad? Klik op 'meer info' voor hun mailtje
CREEPY CARNIVAL
Van 13.00 - 20.30 uur kun je met je stempelkaart (basisschoolleeftijd) creepy spelletjes op Creepy Carnival spelen èn hier ben je veilig want hier komen geen enge griezels (m.u.v. de Griezelparade, maar dit zal zo'n 5 minuutjes duren tussen 18.05 - 18.20 uur).
PARK IN HALLOWEENSFEER
De gehele maand oktober is het attractiepark in griezelig gezellige Halloweensfeer. Overal liggen pompoenen, strobalen, hangen spinnenwebben, spookjes, staan vogelverschrikkers en andere Halloweendecoraties.
HEKSENHUISJE *VERNIEUWD*
Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd die kennis willen maken met Halloweengriezels. Heb je het goed doorstaan of moet je getroost worden? Bij de uitgang van het heksenhuisje krijg je lekkers uit de s(n)oeppot van de heks!
VUURWERKSHOW
Blijf je de avond ook nog? Dan kun je aan het einde van de avond ook nog genieten van een spectaculaire vuurwerkshow!
NIET BANG TE KRIJGEN?
Ben jij voor de duvel niet bang en ben je benieuwd wat er nog meer te beleven is? Klik op 'meer info' om te zien wat Scary Halloween inhoudt!