BESTEL NU ALVAST JE
DROUWENERZAND TICKETS

Rookvrije generatie

Vorig jaar hebben we een enquête onder onze gasten gehouden met daarin de vraag ‘Wat vindt u ervan dat we intern kijken naar de mogelijkheden voor rookzones’?  Meer dan  80% was ‘voor’ een rookvrij park, we ontvingen veel positieve reacties. Onder ‘overige opmerkingen’ gaf 20% aan dat ze de voorkeur zouden hebben voor een volledig rookvrij park.

Vanaf 6 april 2019 is Drouwenerzand Attractiepark dan ook rookvrij(er), met uitzondering van een rookzone. Uiteraard is en blijft iedereen van harte welkom, we vragen rokers natuurlijk niet om te stoppen met roken maar wel om rekening te houden met de plek ‘waar te roken’. Net als in de rookzone, mag er buiten het park ook gerookt worden, vraag dan wel voor het verlaten van het park een stempel voor het ‘opnieuw naar binnen kunnen’ bij de souvenirwinkel.

We hebben dit besluit dus weloverwogen genomen, gericht op- en rekening houdend met onze kleine gasten. Niet voor niets kennen we allemaal het gezegde: ‘Hebben de kinderen het naar hun zin, dan hebben de ouders ook een heerlijke dag’. Als park houden we ons dagelijks de gehele dag bezig met de veiligheid van onze gasten, daar hoort inmiddels een rookvrij park ook bij.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief