BESTEL NU ALVAST JE
DROUWENERZAND TICKETS

Hoe ziet een bezoek aan Drouwenerzand Attractiepark er (voorlopig) uit

Om te beginnen: de voorpret begint al op school. U laat uw leerlingen zien waar de reis naartoe gaat en de leerlingen haken daar gretig op in! Sommigen zullen al eens een bezoek aan het Attractiepark gebracht hebben dus die brengen de anderen al snel op de hoogte van hun avonturen.

Sinds de maatregelen is er het één en ander gewijzigd, zowel in het dagelijks leven als in ons Attractiepark. Daarom hebben we voor u op een rij gezet hoe een schoolreisbezoek aan Drouwenerzand Attractiepark er voorlopig ‘praktisch’ uitziet:

  • Het heeft onze voorkeur als u (vroegtijdig) een reservering plaats via onze website: meer informatie en reserveren schoolreis
  • We hebben het attractiepark ingericht 'op de 1,5 meter' middels o.a.: pijlen, belijning, plastic schermen en posters. Zo vindt iedereen eenvoudig zijn weg.
  • Bij elke attractie hangt een desinfectiepompje.
  • We maken nog vaker dan gebruikelijk schoon, hygiëne is voor ons zeer belangrijk. De ‘hand contact punten’ krijgen extra aandacht.
  • We adviseren de handen regelmatig en langdurig te wassen tijdens het bezoek. Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog en schud geen handen.
  • Op het plein bij de Para Jump is een extra wastafel geplaatst.
  • Het eten van snacks en frites gaat met scholen meestal in/ na overleg met de kok. Als u na binnenkomst even naar de kok loopt kunt u aan hem de eventuele allergieën/ diëten doorgeven en kunt u met hem een afspraak maken over het eten. Het is ook mogelijk dat de leerlingen zelf hun eten halen middels een bestellijst, wij scheppen het op en geven het mee op een dienblad. De school kan aangeven hoe zij het eten geregeld willen zien.
  • Vers fruit, belegde broodjes, koffie, thee, limonade en softijs worden ook ‘op de 1,5 meter’ meegegeven.
  • Tafels en stoelen graag laten staan zoals u ze aantrof.

 

Attracties
I.v.m. een goede verdeling in de attractie geven onze medewerkers aan welke plekken gebruikt kunnen worden. Meten om te oordelen of kinderen tot een attractie toegelaten mogen worden gebeurt op afstand, het betreffende kind dient dan ook zelf plaats te nemen onder de meetlat. De beslissing van de medewerker is leidend.

I.v.m. het voldoende afstand houden van onze medewerkers tot de kinderen adviseren we om iets meer begeleiding mee te nemen dan gebruikelijk i.v.m. eventuele hulp bij het sluiten van de beugels en bij het in-/ uitstappen van sommige attracties (e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van de leeftijd/ lengte van de kinderen).

Tip: kijk voor het schoolreisje nog even op onze website, hier staat altijd het laatste nieuws. Er kunnen tussentijds wijzigingen plaatsvinden in bovenstaande omschrijving en/of na opgedane ervaringen of wijzigingen in de maatregelen.

Zoals u van ons gewend bent zullen we ook dit jaar weer ons uiterste best doen om uw leerlingen (en u) een heerlijke, onbezorgde schoolreis te bezorgen. Een onvergetelijke dag, waar nog lang over nagepraat wordt!

 

Lijnen en pijlen voor de juiste afstand en route
Lijnen op 1,5 meter en pijlen voor de routes.


Extra wastafel om tussendoor je handen te wassen.

Bij elke attractie hangt een desinfectiepompje
Bij elke attractie hangt een desinfectiepompje.

Na elk ritje wordt de attractie gedesinfecteerd.
Poetsen, poetsen, poetsen. Er wordt zeer regelmatig gedesinfecteerd.


We blijven 1,5 meter afstand houden.

Allemaal keurig op 1,5 meter, dikke pluim!
Allemaal keurig op 1,5 meter, dikke pluim!

 

Door middel van de 1,5 meter lijnen blijft iedereen keurig op afstand.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief