BESTEL NU ALVAST JE
DROUWENERZAND TICKETS

Halloweendagen 2022

Tijdens de Halloweendagen; 8, 15, 19, 22 en 29 oktober 2022, is het Attractiepark geopend van 13.00 - 21.00 uur.

Elk jaar zit het Halloweenteam vanaf januari al te vergaderen om een nieuwe invulling en sfeer aan de Halloweendagen te geven, we verrassen jullie graag namelijk! Volgens ons is dat ook dit jaar weer gelukt, dit jaar is het thema 'Tijdreizen'! (in de breedste zin van het woord)

Het Attractiepark is dit jaar ingedeeld in 4 verschillende thema's: Winterplein, Heksengebied, Dia Los Muertos en Piraten Scare Zone, de decoratie en griezels zijn hier op aangepast.

Voor jong, jeugd en oud(er)
Halloween bij Drouwenerzand is geschikt en bedoelt voor het hele gezin (jong, jeugd en oud(er) zoals wij dat noemen) èn Halloweenliefhebbers met lef!

Een Halloweendag is ècht anders dan anders. Het gehele park is in griezelig gezellige en soms misschien beetje enge Halloweensfeer; overal liggen pompoenen, maisstengels, strobalen, vogelverschrikkers en Halloween-decoraties.

Tevens staat er een grote tent in het Attractiepark.

Sweet Halloween; 13.00 - 17.00 uur
Tijdens Sweet Halloween zijn de activiteiten en griezels gericht op gezinnen met kinderen tot ca. 12 jaar, dit noemen we ‘Sweet Halloween’. Er zijn gratis activiteiten zoals pompoen uithollen, schminken, ‘wonden laten plaatsen' en op het Winterplein kunnen kinderen in de basisschool gratis 3 'altijd prijs' spelletjes doen. Voor de jongere kinderen is er ook een Heksenhuisje. Uiteraard lopen er ook 'vriendelijke' Halloweenfiguren door het park, een fantastische belevenis voor de kinderen om mee op de foto te gaan. Uiteraard mogen jullie ook gewoon tot 21.00 uur blijven.
Klik voor meer info Sweet Halloween bij Drouwenerzand Attractiepark.


Scary Halloween; 18.00 - 21.00 uur

Vanaf 18.00 uur luiden we het enge tijdperk; ‘Scary Halloween’, in met een gruwelijke Griezelparade. Vanaf dan lopen er enge griezels door het Attractiepark en is de Piraten Scare Zone Superscary, hiervoor hanteren we dan ook een adviesleeftijd van 12+. 

Uiteraard zijn jullie vanaf 13.00 uur van harte welkom.
Klik voor meer info Scary Halloween bij Drouwenerzand Attractiepark.

Elke Halloweendag sluiten we af met een grote vuurwerkshow!

Verkleed naar het park
Kinderen t/m de basisschoolleeftijd mogen tijdens de Halloweendagen verkleed komen. Voor kinderen van 12/13 jaar en ouder is het dus NIET toegestaan om verkleed als griezel het park te betreden. Om mis(ver)standen te voorkomen vinden we het belangrijk dat het voor onze gasten duidelijk is dat alle griezels die tijdens een Halloweendag in het park lopen, bij Drouwenerzand horen. We rekenen op jullie begrip.

Smakelijk eten
De keuken is tijdens een Halloweendag geopend van 13.00 - 21.00 uur.

Blijven slapen
Wat is er nu mooier dan na een (in)spannende Halloweendag te blijven slapen in één van de accommodaties van Drouwenerzand Vakantiepark. Kijk hier voor de mogelijkheden:  zoek & boek .

 

(onder voorbehoud van onvoorziene wijzigingen)

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief