Halloween

Elke zaterdag in oktober èn woensdag 25 oktober

Tijdens de Halloweendagen is het attractiepark geopend van 13.00 - 21.00 uur. Tot 17.00 uur is het park in gezellige en vriendelijke stemming, vanaf 18.00 uur wordt een deel van het park overgenomen door griezels. Voor deze Scare Zone geldt een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder.

Belangrijke en leuke wetenswaardigheden over een Halloweendag bij Drouwenerzand.

De spectaculaire Vuurwerkshow wordt verzorgd door Caffero, benieuwd wat je kunt verwachten? Kijk dan snel hier: Halloween vuurwerkshow!

Kom ook griezelen en genieten van de vele spectaculaire extra's! Noteer deze data in je agenda, spreek af met vrienden en vriendinnen en samen maken we er een onvergetelijke tijd van!

Je bent al V.I.P. voor slechts € 19,99!
Met een Halloween VIPticket heb je de eerste keer voorrang bij het Halloweenhuis, Huyze den Vilder, the Maze en Scare Zone, smul je gratis van heerlijke churros en een lekkere braad- of curryworst (voor de vegetariër is er een alternatief), krijg je een grote pompoen die je met hulp van een professional kunt uithollen en kun je op de foto met een griezel op een exclusieve plek in het park!

Mis het niet!

Enkele video's voor een indruk:
Halloween bij Drouwenerzand voor alle leeftijden!

The Maze
, adviesleeftijd 12+. 
Scare Zone (adviesleeftijd 12+)
Halloweenhuis (adviesleeftijd 12+)

Halloween, voor het hele gezin!

ARRANGEMENTEN
€ 7,80 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor groep 3 t/m 8 dus!
vanaf € 7,80 p.p.
KINDERFEESTJES
Vier je je kinderfeestje bij Drouwenerzand Attractiepark, dan ben gelijk klaar! Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen een zakje snoep!
€ 11,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!