BESTEL NU ALVAST JE
DROUWENERZAND TICKETS

Freek gaat tijdreizen

In 2022 heeft Freek en Vilder er echt schoon genoeg van; al die vrolijke kinderen in het Attractiepark, weg ermee! Hij wil tijdreizen naar de toekomst waar alle stukken verdriet zijn verdreven en hij op een mooie kale grote zandvlakte zijn huis kan bouwen, heerlijk!

Er is hem ingefluisterd dat in het oude telefoonmuseum van Drouwenerzand een heuse tijdmachine te vinden is die hem kan brengen naar deze zorgeloze tijd. Freek heeft de machine al snel gevonden en heeft door dat wanneer hij 0500 – 666 draait, hij door de tijd gaat reizen, maar niet alleen hij; ook de gasten in zijn buurt gaan met hem mee naar allerlei tijdzones…. Freek komt er al snel achter dat hij vooral terug in de tijd gaat en elke tijdsperiode die hij betreedt irritante vrolijke kinderen bevat.  Het lukt hem maar niet in de tijdzone terecht te komen van de lege zandvlakte…

In het jaar 3100 voor Chr. is een piraat naarstig op zoek naar Freek den Vilder, want dankzij de tijdmachine van Freek bevindt deze priaat zich helemaal in de verkeerde tijd! Aan zijn stem te horen beloofd dat niet veel goeds…

Ondertussen bevindt Freek zich ergens 2800000 voor Chr. en voelt hij zich daar heel ellendig. Na lang zoeken vindt hij de tijdmachine die hem hopelijk naar de toekomst brengt!

Klaboem! Na veel lawaai en lichtflitsen dendert Freek in 1865 het Wilde Westen in! Wat een ellende, nog steeds niet in de toekomst. Gelukkig zijn er geen 'stukken verdriet' dus eerst maar wat drinken, proost!

 

 

 

 

Online tickets € 22,50 p.p.

op=op!

Koop ze hier.

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief