BESTEL NU JE TICKETS!

Op dit moment nog tickets
beschikbaar

Halloween 2021

Het attractiepark is tijdens de Halloweendagen, elke zaterdag in oktober èn woensdag 20 oktober, geopend van 13.00 - 21.00 uur.

We proberen je elk jaar te verrassen met een andere invulling en ook dit jaar is dit weer gelukt! 

Voor jong, jeugd en ouder
Halloween bij Drouwenerzand is geschikt en bedoelt voor het hele gezin en Halloweenliefhebbers met lef!

Een Halloweendag is ècht anders dan anders. Het gehele park is in griezelig gezellige en soms misschien beetje enge Halloweensfeer; overal liggen pompoenen, maisstengels, strobalen, vogelverschrikkers en Halloween-decoraties.

Er staat een grote tent in het park, deze is voorzien van kachels, dus lekker behaaglijk. 

De Halloweendagen zijn van 13.00 – ca. 17.00 uur gericht op gezinnen met kinderen tot ca. 12 jaar, dit noemen we ‘Sweet Halloween’. Kinderen in de basisschoolleeftijd ontvangen bij binnenkomst een goodie bag met leuke gratis extra’s. Vanaf 13.00 uur (tot 17.00 uur) lopen er 'vriendelijke' Halloweenfiguren door het park, fantastisch voor de kinderen om mee op de foto te gaan.

Er zijn gratis activiteiten zoals pompoen uithollen, schminken en ‘wonden laten plaatsen'. Meer informatie over Sweet Halloween vind je hier: https://www.drouwenerzand.nl/attractiepark/sweet-halloween. Uiteraard mogen jullie ook/ gewoon tot 21.00 uur blijven

Vanaf 18.00 uur luiden we het enge tijdperk, ‘Scary Halloween’, in met een gruwelijke griezelparade. Vanaf dan lopen er enge griezels door het Attractiepark met in de Scare Zone ‘Deranged Campsite’ de gruwelijkste griezels, hiervoor hanteren we dan ook een adviesleeftijd van 12+. Meer informatie over Scary Halloween vind je hier: https://www.drouwenerzand.nl/attractiepark/scary-halloween . Uiteraard mogen jullie ook eerder komen.

Elke Halloweendag sluiten we af met een spectaculaire vuurwerkshow!

Verkleed naar het park
Kinderen t/m de basisschoolleeftijd mogen tijdens de Halloweendagen verkleed komen. Voor kinderen van 12/13 jaar en ouder is het dus NIET toegestaan om verkleed als griezel het park te betreden. Om mis(ver)standen te voorkomen vinden we het belangrijk dat het voor onze gasten duidelijk is dat alle griezels die tijdens een Halloweendag in het park lopen, bij Drouwenerzand horen. We rekenen op jullie begrip.

Smakelijk eten
De keuken is tijdens een Halloweendag geopend van 13.00 - 21.00 uur.

Afsluiting
We eindigen de avond met een onvergetelijke spectaculaire vuurwerkshow!

 

(onder voorbehoud van onvoorziene wijzigingen)

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief