Coronamaatregelen

Vanaf 25 september 2021 vervallen voorgaande coronamaatregelen.
Volgens de nieuwe maatregelen is het ook vanaf 25 september niet nodig om voor een bezoek aan het Attractiepark een coronatoegangsbewijs of negatieftestbewijs bij de entree te laten zien.

Testen voor je bezoek aan het attractiepark is ook niet nodig.

All-in formule
De keuken is uiteraard gewoon geopend en je kunt middels een bestelformulier het eten afhalen in de keuken (er is uiteraard gelegenheid om vaker een bestelformulier te halen).

De overige producten uit onze all-in formule (vers fruit, verse dagsoep, belegde broodjes, koffie, thee, limonade en softijs) kunnen gedurende het hele bezoek (zonder bestellijst) gehaald worden. 

Reeds ticket in bezit
Beschik je al over een ticket voor het attractiepark (vrijkaart/ entreebewijs) dan kun je je gewoon melden bij de kassa.

Verkoudheidsklachten
Blijf thuis met klachten of als iemand in jouw huishouden klachten heeft als neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging. 

Meer informatie:
Parkregels
Praktische informatie

 

Drouwenerzand Attractiepark besteedt veel tijd en aandacht aan het actueel houden van de site. Desondanks kan het voorkomen dat er informatie gegeven wordt die intussen niet meer van toepassing is, wij doen uiteraard ons uiterste best om dit te voorkomen maar mocht u iets opvallen wilt u ons hiervan dan op de hoogte brengen. Voor eventuele foutieve vermeldingen op de website kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.

Een vriendelijk verzoek...

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief