BESTEL NU ALVAST JE
DROUWENERZAND TICKETS

Geldig t/m oktober 2021

Coronamaatregelen

Om een bezoek aan Drouwenerzand Attractiepark op een veilige en verantwoorde manier te laten verlopen hebben we een protocol  met onze coronamaatregelen opgesteld. 

Mondkapjes
I.v.m. de nieuwe maatregelen hebben we het dringende advies aan onze gasten om in onze binnenruimte(s) een mondkapje te dragen, m.u.v. kinderen tot 13 jaar. Ook zullen er i.v.m. de nieuwe maatregelen binnen geen zitmogelijkheden meer zijn.

Verkoudheidsklachten
Blijf thuis met klachten of als iemand in jouw huishouden klachten heeft als neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging. Bij het aankopen van de tickets maak je de belofte dat je niet naar het park komt met het hebben van dergelijke klachten. 

Eigen huishouden
Bezoek het attractiepark alleen of met je eigen huishouden. Kom je met anderen, die niet tot het gezin behoren, houd dan 1,5 meter afstand. Laat onze medewerkers weten dat je tot hetzelfde gezelschap behoort bijvoorbeeld bij het instappen bij de attracties. Met de huidige maatregelen is het fijn als ouders iets meer bij de kinderen in de buurt blijven omdat het kan voorkomen dat ze voor de kinderen bijvoorbeeld een beugel dicht moeten doen.

Samen in een attractie
Uiteraard mag je gewoon met je eigen gezinsleden naast elkaar in een attractie.

1,5 meter
We bewaren altijd 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers. Op verschillende plekken in het park maken pijlen en strepen op de vloer en verschillende bordjes, de looprichting duidelijk. Houd rekening met elkaar en zorg voor voldoende onderlinge afstand, in elk geval 1,5 meter. We rekenen op ieders medewerking.

Hygiëne
Was de handen zeer regelmatig en langdurig tijdens het bezoek. Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog. Schud geen handen. We hebben een extra wastafel in het park geplaatst en bij elke attractie hangt een desinfectiepompje.

All-in formule
Aangezien wij niet mogen faciliteren dat het eten (gebodene) zelf opgeschept/ gepakt wordt, hebben wij aanpassingen gemaakt aan onze uitgiftes. De keuken is wel gewoon geopend en je kunt middels een bij de entree ontvangen bestelformulier het eten afhalen in de keuken (er is uiteraard gelegenheid om later nog een bestelformulier te halen). Benader de uitgifte met één persoon per uitgifte.

De overige producten uit onze all-in formule (softijs, belegde broodjes, fruit, koffie, thee en limonade) kunnen gedurende het hele bezoek (zonder bestellijst) gehaald worden. 

Wandelpaden / indoor
Volg het éénrichtingsverkeer (aangegeven met pijlen op de grond) en wacht in de aangegeven vakken. Enkele van de wandelpaden zijn smalle paden, geef elkaar hier de ruimte (houd 1,5 meter afstand). 

Instructies
Volg altijd de aanwijzingen op van onze medewerkers, maar liever nog: zorg ervoor dat dit niet nodig is en neem zelf je verantwoordelijkheid.

Souvenirwinkel

  • Er zijn niet meer dan vier mensen tegelijkertijd toegestaan.
  • Verplicht gebruik maken van een winkelmandje.
  • Betaal zoveel mogelijk met pin, het liefste contactloos.
  • Raak alleen het product aan dat je nodig hebt.

Met de huidige maatregelen stimuleren wij bezoek in huishouden-samenstelling. Groepsarrangementen, schoolreisjes en kinderfeestjes arrangementen worden derhalve niet aangeboden.

Terras
Bij gebruik van het terras dient u het meubilair te laten staan. In het indoorgedeelte moeten we ons houden aan een beperkte capaciteit, toegang (bijv. bij slecht weer) kan dan ook tijdelijk beperkt worden.

(tussentijds) Verlaten van het park
Het park mag niet tussentijds verlaten worden, denk er dus bijvoorbeeld aan dat er geen spullen in de auto achterblijven. Roken is alleen toegestaan in de toegewezen rookzone in het park en kan niet meer buiten het park.

Verlaat bij sluiting z.s.m. het attractiepark en maak daarbij gebruik van diverse uitgangen om drukte te vermijden.

Attracties
Neem alleen plaats op de door de medewerkers aangegeven plekken. Meten om te oordelen of kinderen tot een attractie toegelaten mogen worden gebeurt op afstand, het betreffende kind dient dan ook zelf plaats te nemen onder de meetlat. De beslissing van de medewerker is leidend.

Er kunnen langere wachttijden ontstaan dan je van ons gewend bent. We moeten namelijk ritten draaien met een lagere capaciteit om de afstand te kunnen waarborgen en maken elk uur de beugels/ handcontactpunten schoon, we vragen hiervoor begrip.

Ticketverkoop
Om een bezoek te kunnen brengen aan het attractiepark adviseren we je om een dagticket vooraf online te kopen. Doordat we op deze manier kunnen meten hoeveel tickets er reeds zijn verkocht, weten we ook hoeveel ruimte er nog beschikbaar is om tickets aan de kassa te kopen. Restitutie op een dagticket is derhalve niet mogelijk. Een overzicht van de entreeprijzen vind je hier: entreeprijzen 2021.

Beschik je al over een ticket voor het attractiepark (vrijkaart/ entreebewijs, Poiesz ticket) dan kun je je melden bij de kassa (wij hebben hiervoor elke dag een bepaald gedeelte van de capaciteit gereserveerd).

De ticketcontrole dient met één individu per huishouden tegelijk benaderd te worden, wees niet eerder dan vijf minuten voor opening van het park aanwezig. Gewenst is om tickets uit te printen; je legt deze op de tafel voor de medewerker waarna hij of zij deze vervolgens op afstand kan scannen. Indien je wel gebruik wilt maken van een mobiel device dien je deze ook op afstand op de tafel te leggen.

EHBO
Uiteraard staan onze EHBO-medewerkers gewoon voor je klaar, maar zullen je niet fysiek aanraken. Instructies zullen dan ook mondeling en op afstand worden gegeven, benodigd materiaal wordt beschikbaar gesteld.

Buiten werking
Wegens omstandigheden kan een attractie en/of speeltoestel tijdelijk buiten gebruik zijn. 

Meer informatie:
Parkregels
Praktische informatie
Zo ziet een bezoek aan het attractiepark er (voorlopig) uit.

Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds wijzigen na opgedane ervaringen of wijzigingen in de maatregelen.

Drouwenerzand Attractiepark besteedt veel tijd en aandacht aan het actueel houden van de site. Desondanks kan het voorkomen dat er informatie gegeven wordt die intussen niet meer van toepassing is, wij doen uiteraard ons uiterste best om dit te voorkomen maar mocht u iets opvallen wilt u ons hiervan dan op de hoogte brengen. Voor eventuele foutieve vermeldingen op de website kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.

Een vriendelijk verzoek...

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief