BESTEL NU ALVAST JE
DROUWENERZAND TICKETS

Geldig t/m oktober 2021

Uitslag enquête gasten 2019

Onze gasten geven Drouwenerzand Attractiepark gemiddeld een 8,5!

Wij zijn oprecht geïnteresseerd naar wat de gasten van ons vinden, op welke vlakken doen we het goed en welke vlakken zijn voor verbetering vatbaar, want dat kan natuurlijk altijd! Zo hebben we naar aanleiding van de resultaten van 2018 bijvoorbeeld besloten om ons rookbeleid aan te passen.

Inmiddels hebben we alle resultaten van het vorige seizoen kunnen analyseren, maar liefst 627 van onze gasten hebben de tijd genomen om de vragen te beantwoorden, dank daarvoor! Het meest trots zijn we op wat in de titel al te lezen is.. we kregen gemiddeld een 8,5 op de vraag welk cijfer u Drouwenerzand zou geven. Ter argumentatie werden leuke complimenten genoemd als schoon, veilig, gastvrij, overzichtelijk, goede verhouding prijs-kwaliteit en meer.

Complimenten zijn leuk en fijn om te horen en geven ons aan welke dingen we goed doen. Uiteraard zijn we daarentegen ook juist opzoek naar tips om te kunnen verbeteren. Zo hebben wij de vraag gesteld wat wij kunnen verbeteren in het kader van duurzaamheid. 20% van de gasten die de enquête hebben ingevuld hebben deze vraag beantwoord met minder plastic gebruiken. Wij begrijpen deze reactie en proberen stapsgewijs meer groene beslissingen te maken. De kans is dan ook zeer groot dat we dit seizoen een alternatief zullen aanbieden voor de plastic bakjes bij onze snackuitgiften.

Ook hebben wij de vraag gesteld “heeft u nog tips wat we zouden kunnen verbeteren in ons park?” Negen keer is als antwoord gegeven op deze vraag dat onze attractie “Het Spookhuis” wat enger en uitgebreider mag zijn. Negen keer klinkt misschien niet heel veel, maar toch vonden wij het opvallen bij een dergelijke open vraag. Deze winter hebben we dan ook een flink aantal aanpassingen gemaakt, we zijn erg benieuwd wat jullie er straks van vinden!

Uiteraard hebben we dit seizoen een nieuwe enquête beschikbaar en hopelijk willen jullie de moeite nemen deze in te vullen zodat u ons kunt helpen het park te blijven verbeteren, hopelijk tot snel!

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief