}
Bekend van TV, NPO3 ZAPP

Toen wij een telefoontje kregen van de productie van de Boomhut Battle dat wij waren uitgekozen om de boomhut te gaan bouwen gingen wij helemaal uit ons dak.

Daarna hoorden wij de 4 plekken waar de boomhutten gebouwd zouden worden. We hoopten alle 2 op Drouwenerzand want die had ook een pretpark en yes! Wat een geluk, tijdens de 1e opnamedag werd ons verteld dat wij onze boomhut inderdaad bij Drouwenerzand mochten gaan timmeren!

Het waren ontzettende leuke en gezellige weken het waren allemaal lieve mensen, ook de eigenaar van het park was heel aardig! De 3 weken dat wij aan onze boomhut timmerden mochten wij zo vaak naar het Attractiepark als we maar wilden, dus we hebben heel vaak in alle attracties gezeten!

Onze boomhut is super mooi geworden! Er kunnen 6 mensen in slapen. De jury zei dat onze boomhut 1 van de 5 grootste boomhutten van Europa is en ook daar zijn we supertrots op. Hebben wij toch maar mooi aan mee gebouwd!

Wij willen onze papa’s, de mannen die ons geholpen hebben en de lieve mensen van Drouwenerzand bedanken voor de gezellig, leuke en onvergetelijke weken!

Lieve groetjes,
Maylin & Damian
Team geel

 

Volgen jullie ons op instagram?
Maylin.2010
Damian_feyenoord

 

 

Bericht van Drouwenerzand: klik hier meer informatie over de Boomhut van Drouwenerzand

ARRANGEMENTEN
€ 8,50 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor een onvergetelijke schoolreis van groep 3 t/m 8 dus!
€ 8,50 - € 15,50 p.p.
KINDERFEESTJES
Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen iets lekkers!
€ 12,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!
Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief