Blog enquêtes

Onze gasten geven Drouwenerzand Attractiepark gemiddeld een 8,5!

Mocht je in 2018 een bezoekje hebben gebracht aan Drouwenerzand Attractiepark dan is de kans redelijk groot dat je een enquête voorbij hebt zien komen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd naar wat de gasten van ons vinden, op welke vlakken doen we het goed en welke vlakken zijn voor verbetering vatbaar, want dat kan natuurlijk altijd!

Trots en blij waren wij om te horen dat onze gasten die ons bezocht hebben in 2018 ons een gemiddelde van een 8,5 geven. 3,8% beoordeelde ons met een cijfer lager dan een 7, 6,6% met een 7, 35,1% gaven een 8, 32,6% een 9 en 22% beoordeelden ons met een 10! Ook uitermate trots zijn wij om te horen dat de gastgerichtheid en behulpzaamheid van onze medewerkers gewaardeerd wordt.

Uiteraard hebben wij ook tips ontvangen die wij zeer serieus nemen. Zo kon men tot nu toe nog altijd vrijuit roken in het gehele attractiepark (met uitzondering van de wachtrijen). Uit de enquêtes is gebleken dat 80% van onze gasten voor het invoeren van rookzones is. Wij hebben dan ook besloten dat vanaf het seizoen 2019 roken in het park verboden is, met uitzondering van twee rookzones.

Verder worden er ook diverse tips gegeven met betrekking tot duurzaamheid. Dit staat uiteraard ook op onze agenda; zo zijn we overgestapt op vegetarische soepen en bieden we standaard een vegetarische snacks (bamiblok) aan. We frituren verantwoord, pompen het water voor ons waterplein op uit de grond en de XLR8 is de eerste groene amusement rit ter wereld. Uiteraard beseffen we dat er nog altijd stappen te maken zijn, maar willen we ook onze prijs- kwaliteit verhouding  waarborgen. Elk jaar maken we een aantal nieuwe stappen richting nog duurzamer ondernemen waarbij we de tips die gegeven zijn sterk laten meewegen.

Wij ontvangen jullie dit seizoen natuurlijk graag en hopen dan ook dat jullie de moeite voor ons willen nemen om een enquête in te vullen zodat u ons helpt ons park te kunnen blijven verbeteren!

Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief