Ponyrijden

Altijd al eens op een pony willen rijden? Dat kan bij Drouwenerzand Attractiepark, kom en geniet van de heerlijke ponygeur!

  • Voor de èchte ponyliefhebbers, tot 130 cm

Tijdens het seizoen 2020 zullen er i.v.m. het corona virus helaas geen pony's aanwezig zijn, we rekenen op jullie begrip.

Onze pony's zijn uitgezocht op hun lieve karakter en omdat we dit graag zo willen houden, mogen de pony's niet gevoerd worden. Door vaste eettijden aan te houden (ze krijgen echt voldoende te eten) en niet tussentijds te laten snoepen kunnen we voorkomen dat ze gaan 'vragen' om iets lekkers.

De pony's zijn in principe elke woens-, zater- en zondag, alle feestdagen en de vakanties van Noord Nederland, van 13.00 - 16.30 uur aanwezig.  Het kan voorkomen dat de pony's, door omstandigheden, niet aanwezig zijn op de vooraf aangekondigde dagen. Wij vragen hiervoor ieders begrip.

I.v.m. de gezondheid van de pony's kan het voorkomen dat ze bij hoge temperaturen niet aanwezig zijn of dat ze van 13.00 - 15.00 uur aanwezig zijn om geborsteld en geknuffeld te worden, er worden dan geen ritjes gemaakt. We rekenen op jullie begrip.

BLIJF LEKKER SLAPEN IN ONS VAKANTIEPARK
Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief